Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς Beauty Macedonia (part 2)

Γεια σας κορίτσια μου όμορφα! Αυτό το ποστ θα είναι η συνέχεια του προηγούμενου ποστ μου που σας είχα μιλήσει για τις αγορές μου από την Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς Beauty Macedonia! Αυτή την φορά θα σας παρουσιάσω 6 μικρά πραγματάκια από διάφορες εταιρίες.




1. Creme make-up pure by Grimas: Πρόκειται για κρέμα make-up και είναι κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες κυρίως για τις ευαίσθητες και για άτομα που παρουσιάζουν αλλεργίες καθώς δεν περιέχει συντηρητικά και είναι χωρίς γλουτένη και χωρίς άρωμα. Έχει καλή κάλυψη και ως βάση της έχει έλαια και κεριά. Να τονίσω πως η ποσότητα του make up είναι 60ml! Σε σύγκριση με τα περισσότερα που έχουν 30ml!
Προσωπική μου άποψη: Από τα πιο ωραία make up που έχω δοκιμάσει. Για μένα που έχω μεικτή επιδερμίδα στρώνει πολύ ωραία. Δεν δίνει το εφέ στόκου όπως δίνουν πολλά make up το οποίο δε σε κολακεύει καθόλου και δεν είναι βαρύ. 
                                                                                                                                                       
                  

2. Shiny Look Lipstick by Zerva: Ένα κραγιόν με πολύ καλή απόδοση χρώματος περιέχει φυτικά συστατικά και έχει αντιηλιακό δείκτη προστασίας!


                    

3. Green eyepencil khol by Page Sage: Ένα εξαιρετικό πράσινο μολύβι με σφουγγαράκι στην πίσω πλευρά για σβήσιμο και δημιουργία smokey look!


                   

4. White-Black eye pencil by Beauty Line Cosmetics: Η τιμή του? 2euro κορίτσια! Και γράφει πολύ καλά  στο μάτι! 


          

5. Lip Pencil by Pegy Sage: Ένα πολύ όμορφο ροζ μολύβι για τα χείλη με διάρκεια και καλή απόδοση χρώματος! 



6. Ultra Volume black Mascara by Beauty Line Cosmetics: Λατρεύω το βουρτσάκι αυτής της mascara! Αρκετά καλή για την τιμή της (4.50 euro)!

Αυτό ήταν κορίτσια το δεύτερο μου ποστ από τα προϊόντα που αγόρασα από την Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς Beauty Macedonia! Ελπίζω να σας άρεσαν! 

Lots of kisses, 
♥ Helena ♥ 

Σχόλια

  1. To make up μού κίνησε το ενδιαφέρον!Πόσο κόστισε?
    Έχετε & βραβειάκια κοριτσάρες μου γλυκές! :D
    http://thewillbyds.blogspot.gr/2012/12/d.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το make-up το πήρα μόνο 13.50 euro επειδή σπουδάζω αισθητική Δέσποινα μου! το έχω πάρει από αισθητικό ακόμη και 40 euro! Άσε.. =/ βραβειάκια? τί εννοείς? :D Έλενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις