Wet n Wild Color Icon Eyeshadow Collection (6 Pan)


Γεια σας κορίτσια μου! Τί κάνετε? Ελπίζω να είστε όλες καλά!! Σήμερα θα σας δείξω τις παλετούλες αυτές από την εταιρεία Wet 'n' Wild, η οποία φημίζεται για τις καλές σκιές της. Στο μέρος που μένω δεν υπάρχουν τα προιόντα αυτά και γενικά δεν κυκλοφορούν πολύ στην Ελλάδα γι' αυτό κι εγώ τα πήρα από το site που πιστεύω οι περισσότερες θα έχετε ακούσει, το beautyjoint.com. Οι παλέτες αυτές έχουν έξι σκιές όπου οι 3 από αυτές έχουν ματ υφή και οι άλλες 3 shimmery. Είναι πολύ οικονομικές και πραγματικά αξίζουν, καθώς έχουν πολύ έντονη απόδοση(είναι πιο pigmented από όσο φαίνεται στις εικόνες) και μεγάλη διάρκεια. Αυτές που επέλεξα να δοκιμάσω είναι οι :

Lust, που κινείται σε μωβ, ροζ και ανθρακί αποχρώσεις






  
Vanity, η οποία περιέχει καφέ, μπεζ και χρυσές αποχρώσεις 








Greed, με ροδακινί και μαύρες αποχρώσεις








Σε αυτές τις παλέτες υπάρχουν χρώματα ιδιαίτερα, όπως το μπλε και το ροδακινί shimmery της Greed, αλλά και βασικά, που είναι απαραίτητα όπως τα μπεζ και το μαύρο που γράφει πολύ έντονα. H Vanity είναι κατάλληλη για κορίτσια που προτιμούν γήινα χρώματα και η Lust για πιο κορίτσιστικο look. Υπάρχει μια ακόμα παλετούλα σε αυτη τη συλλογή, η Pride, που έχει μπλε και σμαραγδί σκιές και είναι ό,τι πρέπει για καλοκαίρι.
Η μπεζ σκιά που υπάρχει στις Greed και Vanity υπάρχει και σε μονή σκιά από την Wet 'n' Wild στην απόχρωση Brulee και είναι dupe της σκιάς Mac Brule.























Αυτά είχα να σας πω κορίτσια μου για τις 6απλές παλέτες Wet 'n' Wild Color Icon Eyeshadow Collection. Για όποια ερώτηση, απορία έχετε θα χαρώ πολύ να σας απαντήσω...






                                                               Lots of kisses!!!
Betty

Σχόλια

  1. edo kai 3 ores epsaxna na paro wet n wild kai xafinika blwpo to post sou! apo mixanis theos!!! love you!!! :)
    ρίξε μια ματιά και στο blogg μου
    beautyisduty.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. alitheia?? makari na se voithisa ligo!! prosexws erxontai k alla post gia wet 'n' wild!! vevaiws na perasw! :)

      Διαγραφή
  2. Έχω ακούσει και διαβάσει αρκετά για τις wet 'n' wild, μου έχουν κάνει καλή εντύπωση αν και οι ανοιχτόχρωμες σκιές μου φαίνεται οτι δε γράφουν τόσο καλά (ή είναι ιδέα μου;). Είναι μέσα στη wishlist μου πάντως. Αν θέλεις πέρνα μια βόλτα απο το blog μου (http://ginaikologies.blogspot.gr) που τρέχει το Χριστουγεννιάτικο givaway! Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καποια γραφουν πολυ εντονα, καποια ισως λιγο πιο απαλα... αλλα με μια βαση ειναι τελεια! εγινε θα περασουμε! Καλες γιορτες! :)

      Διαγραφή
  3. Καλή χρονιά!! Χαρούμενο το 2013!! Υπέροχες και οι 3 παλέτες!! Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια!! Μου αρέσουν όλες!! Χιχιχι!! Φιλιά!!
    thebeautyfairyblog.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xronia polla kai kalh xronia! Xairomai pou sou aresoun!! K egw trelainomai me ta proionta ths Wet 'n' Wild!! Filakia, Betty

      Διαγραφή
  4. Πανέμορφες παλέτες! Έψαχνα πάρα πολύ καιρό site με wet n wild!! Είμαι μέλος και πρώτη φορά είδα τα posts για την εταιρία :P
    xxx

    http://beauty-gossip.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aaa xairomai pou mas brhkes tote!! Tha kanw sto mellon kai alla posts me proionta ths Wet 'n' Wild giati einai apo tis agaphmenes mou etaireies.... :) Betty

      Διαγραφή
  5. Πόσο τις θέλω αυτές τις παλέτες δεν λέγεται! :D
    Έχω ακούσει τα καλύτερα & "ψοφάω" να τις δοκιμάσω!

    thewillbyds.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τις δοκιμάσεις είναι τέλειες! όλες οι παλέτες της Wet 'n' Wild!! :D Betty

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις