E.l.f. Lip Products


Γεια σας κορίτσια! Στο σημερινό post θα σας μιλήσω για κάποια από τα προιόντα για τα χείλη που έχω από την E.l.f Cosmetics. Όταν ξεκίνησα να βλέπω videos στο You Tube, όλοι μιλούσαν για αυτή την εταιρεία, έτσι αποφάσισα να πάρω κι εγώ κάποια πραγματάκια για να δοκιμάσω.
Η E.l.f (Eyes Lips Face) έχει ηλεκτρονικό κατάστημα για Αμερική και Ευρώπη. Τα προιόντα δεν τα βρίσκουμε στην Ελλάδα. Μπορούμε να παραγγείλουμε εμείς που μένουμε στην Ελλάδα από το site του Ηνωμένου Βασιλείου, όχι της Αμερικής, ή από άλλα online shops που διαθέτουν e.l.f. προιόντα όπως το Beauty Joint, nonpareilboutique....

Essential Lipsticks: Είναι τα κραγιόν της πιο οικονομικής σειράς της e.l.f.
Είναι πολύ ενυδατικά και αρκετά γυαλιστερά. Γλιστράνε πολύ ωραία στα χείλη.
Η απόδοση χρώματος είναι αρκετά καλή και η διάρκεια. Τα έντονα χρώματα κρατάνε πιο πολύ, όπως το Flirtatious που έχω εγώ. Έχουν μια φρουτένια γεύση.
Βγαίνουν σε πολλές αποχρώσεις και έχουν πολύ μεγάλη ποσότητα: 3.5g
Αρνητικό: Είναι πολύ μαλακά και σπάνε πολύ εύκολα. Τα 2 μου έχουν σπάσει ήδη όταν πήγα να κάνω swatch. Γι αυτό πρέπει να τα έχετε σε ένα πολύ δροσερό μέρος.
Στο site της e.l.f. θα τα βρείτε με
£1.50 δηλαδή 1.74 €,
και στο Beauty Joint
με $1.99 δηλαδή 1.54 €.

Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες από τα: Fantasy(ένα καφέ σοκολατί κραγιόν), Classy(ένα πολύ γλυκό ροζ με μπλε υποτόνους, που μοβίζει) και Flirtatious(ένα έντονο neon γλυκό φουξ,το οποίο έσπασε πρώτο και μετά έσπασε και το Fantasy :D) :




























To Flirtatious κατά τη γνώμη μου είναι dupe του αγαπημένου μου Pinkerbell της Wet 'n' Wild (σαν απόχρωση, όχι σαν υφή γιατί το Pinkerbell είναι πιο ματ από το Flirtatious), που είναι dupe του Viva Glam Nicki της Mac, μην σας πω ότι μου θυμίζει και το γνωστό Impassioned.


Studio Matte Lip Colour: Είναι μολύβια - κραγιόν.
Είναι πολύ καλό προιόν, ενυδατικό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν κραγιόν και να γεμίσετε τα χείλη σας αλλά και σαν μολύβι για να κάνετε το περίγραμμα.
Είναι σταθερά και ματ χωρίς να ξεραίνουν, με πολύ έντονη χρωματική αποδοση.
Είναι σαν μηχανικά μολύβια, δεν χρειάζονται ξύσιμο.
Περιέχουν βιταμίνες A, C & E που προσφέρουν ενυδάτωση.
Βγαίνουν σε 6 αποχρώσεις.
Ποσότητα : 1.8g
Στο site της e.l.f. θα τα βρείτε με £3.75 δηλαδή 4.34 €,
και στο Beauty Joint με $3.99 δηλαδή 3.09 €.

Εγώ έχω το Praline(ένα καφέ) και το Tea Rose(ένα nude λιλά-καφέ) :



Αυτά είχα να σας πω κορίτσια! Εσείς έχετε δοκιμάσει κραγιόν απο την E.l.f.? Αν ναι, πώς σας φάνηκαν?? Τα λέμε στο επόμενο post.....

                                                                 Lots of kisses,
                                                                     Betty

Σχόλια

  1. Ξουτ μακρυά!Δεν θα πέσω στον πειρασμό! :P
    Πανέμορφα είναι όλα!Τα ροζουλιά κυρίως! :D

    thewillbyds.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραίες αποχρώσεις!!!εγώ έχω από κραγιόν της elf έχω ένα κόκκινο,της ίδιας σειράς και μετά από τις συμβουλές σου υο πάω στο ψυγείο κατευθείαν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαίρομαι που σου άρεσαν! είμαι σίγουρη ότι το κόκκινο θα είναι καταπληκτικό.... ναι, καλύτερα θα είναι στο ψυγείο..! φιλιά :)

      Διαγραφή
  3. Αχ πρόσφατα παρέλαβα κάποια πράγματα από E.l.f, έχω και εγώ το tea rose, λατρεύω την υφή του αλλά και τη γεύση του, διαρκεί ώρες αλλά δυστυχώς είναι λίγο μουντό σαν χρώμα για μένα, βέβαια με λίγο γκλοσσακι φτιάχνει. Έχω πάρει και ένα mineral lipstick στην απόχρωση rich raspberry αλλά δεν το δοκίμασα ακόμη. Αν θες να δεις τι άλλο πήρα να μου πεις και γνώμη έχω κάνει ποστ στο μπλογκ μου. Αλήθεια, μήπως έχεις πινέλα της E.l.f;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όντως είναι λίγο μουντό το tea rose αλλά για φθινόπωρο χειμώνα είναι μια χαρά.. ευχαρίστως να περάσω... έχω αρκετά πινέλα e.l.f. και τα λατρεύω, είναι πολύ απαλά... ίσως πρέπει να κάνω και ένα review.. :)

      Διαγραφή
    2. Ναι, αν μπορείς, εγώ τουλάχιστον θέλω πολύ να δω ένα review για τα πινέλα της e.l.f. Thanks also for following :)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις