Review : Make Up For Ever: HD High Definition Foundation

Γειά σας κορίτσια μου! Στο σημερινό ποστ θα σας μιλήσω για το γνωστό foundation της εταιρείας MUFE το HD. Eπειδή είχα ακούσει αρκετά καλά λόγια για το συγκεκριμένο make up πήρα την απόφαση να το αγοράσω όταν το είχε -35% στα Sephora! Η αρχική του ήταν γύρω στα 40 και με την έκπτωση το πήρα 25euro. 

                                 
         
          Πρόκειται:
  • Για oil-free make-up
  • Με μέτρια κάλυψη 
  • Παραμένει αόρατo στην οθόνη και στην πραγματική ζωή επειδή είναι ΗD & γι'αυτό τον λόγο 
  • δεν προσφέρει καθόλου αντηλιακή προστασία 
  • Γράφει ωραία στον φακό (κάτι το οποίο δεν το χω δοκιμάσει ακόμη)
  • 'Εχει εξαιρετικά λεπτή υφή και εφαρμόζεται εύκολα. 
  • Το τελείωμά του είναι σατινέ. 
  • Επίσης είναι εμπλουτισμένο με ενυδατικούς παράγοντες και έτσι αφήνει το δέρμα απαλό και λαμπερό.
  • Στα θετικά του συμπεριλαμβάνεται και το ευρύ φάσμα αποχρώσεων που διαθέτει για να ταιριάζουν σε όλους τους τόνους του δέρματος!
Η προσωπική μου άποψη για το συγκεκριμένο make-up: Δεν μπορώ να πω πως είμαι και πολύ ευχαριστημένη. Αν λάβουμε υπόψη την κανονική του τιμή (40 euro) γι' αυτό που προσφέρει θεωρώ πως είναι αρκετά ''τσιμπημένη''. Η επιδερμίδα μου είναι μεικτή προς λιπαρή και έχω ελάχιστες δυσχρωμίες από τον ήλιο τις οποίες δεν μπορώ να πω ότι μου τις καλύπτει πλήρως. Ένα λάθος μου ήταν και η απόχρωση του make-up που επέλεξα..επειδή δεν είχε πολλές αποχρώσεις στα sephora και είχα κολλήσει να το πάρω διάλλεξα 2 τόνους πιο σκούρο από την επιδερμίδα μου! =/  Ωστόσο καλύτερα τελικά γιατί θα το χρησιμοποιήσω το καλοκαίρι περισσότερο σε συνδιασμό με κάποιο άλλο make up με αντηλιακή προστασία, γιατί το καλοκαίρι θέλω ένα πιο ελαφρύ make-up ενώ τον χειμώνα περισσότερη κάλυψη! Θεωρώ πως αν κάποια κοπέλα έχει ''τέλεια'' επιδερμίδα χωρίς σπυράκια ή κάποιες δυσχρωμίες θα τις βολέψει πολύ γιατί νιώθεις σαν να μην φοράς make-up και γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου. Είναι ένα πολύ ελαφρύ make-up.




Αυτή ήταν η δική μου άποψη για το HD foundation της MUFE! Εσείς το έχετε δοκιμάσει; και αν ναι ποιά είναι η αποψή σας; Τα λέμε στο επόμενο post... :)

 Lots of kisses,
 Helena


Σχόλια

  1. Πολύ ενδιαφέρουσα η άποψη σου, το είχα δεί και εγώ και το είχα στα υπόψιν αλλά μόνο για το ¨καλό" μου foundation, αφού δεν παρέχει κάθόλου δείκτη προστασίας..
    Φιλία
    fairymakeuptales.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Mary!! :) ναι είναι ένα μεγάλο μείον ότι δεν έχει καθόλου δείκτη προστασίας..Φιλιά! Έλενα

      Διαγραφή
  2. Ήξερα ότι δεν έχει spf αλλά απογοητεύτηκα που δεν έχει πλήρη κάλυψη. Κρίμα :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μένα προσωπικά έχει μέτρια κάλυψη! Δυστυχως! Για να καλυψω κατι πρέπει να το περάσω κι άλλη φορά ! :-/

      Διαγραφή
  3. Σατινέ και ενυδατικοί παράγοντες = no no no for me! Θα λαμποκοπάω μετά από ελάχιστες ώρες! Άσε που δεν έχει κάλυψη... κρίμα! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! :P και για μένα που δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα δεν μ'άρεσε πάρα πολύ σαν make-up δυστυχώς.. =/ xxx Helena

      Διαγραφή
  4. Το ότι δεν έχει spf το βρίσκω θετικό, γιατί τα foundation με δείκτη αντηλιακής προστασίας απ' όσο ξέρω δεν γράφουν καλά στην κάμερα. Απλά είναι μάλλον για ειδικές περιστάσεις, που παίζουν πολλές φωτογραφίες. Το ότι δεν έχει καλή κάλυψη είναι απογοητευτικό. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. hmm...ναι όντως! τα περισσότερα make-up με spf δεν βγαίνουν καλές φωτογραφίες...θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα αν θέλω να βγάλω φωτο! Όσο για την κάλυψη τί να πω...θεωρώ ότι είναι σαν κρέμα με χρώμα...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις