Estee Lauder Haul

Με αφορμή τα Βραβεία Ομορφιάς Prix D’ Excellence τoυ Marie Claire διοργανώθηκε ένας Μήνας Ομορφιάς που διαρκεί από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 30 Μαρτίου στα καταστήματα Sephora και με κάθε αγορά ορισμένων από τα βραβευμένα προιόντα υπάρχουν μαζί κάποιες εκπλήξεις.
Η μητέρα μου ήθελε να αγοράσει μία καινούργια κρέμα κι έτσι πήραμε την βραβευμένη κρέμα της Estee Lauder
Revitalzing Supreme Global Anti-Aging Creme, η οποία είχε δώρο και ένα νεσεσέρ με 5 προιόντα σε ειδικό μέγεθος: Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex 7mL, Revitalzing Supreme Creme 7mL, Double Wear Foundation in Sand 7mL, Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara in Black, Pleasures EDP 4mL.
Βρήκα κι εγώ την ευκαιρία και δοκίμασα το Double Wear που ήθελα τόσο καιρό, αν και έχω το Double Wear Maximum Cover για το οποίο έχω κάνει και review εδώ, αλλά το κλασσικό Double Wear μου άρεσε πάρα πολύ!Πολύ καλυπτικό χωρίς να βαραίνει, πολύ λεπτόρευστο, σταθερό και ματ. Θα το πάρω σίγουρα κάποια στιγμή! Και το αρωματάκι δοκίμασα, το Pleasures, ένα Fresh Floral perfume, λουλουδάτο και δροσερό, μου άρεσε αρκετά , παρά το γεγονός ότι είμαι φαν των γλυκών αρωμάτων.


Εγώ πήρα το άρωμα της Estee Lauder Sensuous Nude, ένα μοντέρνο , θηλυκό και αισθησιακό άρωμα που ανήκει στην κατηγορία των ξυλώδη αρωμάτων και περιέχει τριαντάφυλλο, μανταρίνι, μαύρο πιπέρι, γιασεμί, καρύδα, μέλι, musk, amber, muguet και σανταλόξυλο.



Επίσης, θα σας δείξω και την κρέμα ματιών που χρησιμοποιεί η μητέρα μου που είναι η Estée Lauder Resilience Lift Eye Creme, βοηθάει στο κολλαγόνο και την ελαστίνη και εφαρμόζεται πρωί και βράδυ στην περιοχή των ματιών. Μπορείτε να απλώσετε και παραπάνω ποσότητα και να λειτουργήσει σαν μάσκα για πιο ξεκούραστο βλέμμα.


































Αυτές ήταν οι αγορές μου από την Estee Lauder. Θα τα πούμε σύντομα σε ένα επόμενο ποστ!!

                                                                 Lots of kisses,
                                                                     Betty

Σχόλια

  1. Την κρέμα δεν την έχω δοκιμάσει,με πάιρνει ακόμα :) αλλά το άρωμα,το concealer,το serum και την κρέμα τα έχω δοκιμάσει και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη!!Καλοφόρετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ Θεοδότα μου!! ούτε εγώ τη δοκίμασα την κρεμα είναι της mother! φιλιά! :)

      Διαγραφή
  2. Αυτή την περίοδο το Sensuous ειναι το αγαπημεπνο μου άρωμα! Το nude είναι η πιο ανάλαφρη εκδοχή του φαντάζομαι... Το ίδιο και το double wear... Είναι μέσα στα top 3 αγαπημένα μου foundations! Πάντως αυτά τα νεσεσεράκια με τα travel size προιόντα τα λατρεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα μ'αρέσουν πάρα πολύ τα νεσεσεράκια με τα μικρά πραγματάκια!! ναι το κλασσικό το Sensuous είναι πιο έντονο λιγάκι από το Nude..τα άλλα 2 αγαπημένα σου foundations ποια είναι? :)

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίο το blog σου..Σε ακολουθώ..Αν θες ρίξε μια ματιά και στο δικό μου
    alldaybeautiful.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ το Sensuous Nude είναι το μοναδικό του είδους που μ'αρέσει (από τα ξυλώδη δηλαδή)!!
    Με γεια σου :)

    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις