Sephora Ηaul & Euro Market!!!

Γεια σας κορίτσιαα!! Στο σημερινό ποστ θα σας δείξω  τα κραγιονάκια που μόλις αγόρασα! Καθώς λοιπόν έμαθα για την προσφορά από τα sephora 1+1 σε όλα τα προιόντα για τα χείλη (sephora) δεν μπορούσα να μην πάρω έστω και ένα κραγιόν! :)
Έτσι λοιπόν αγόρασα ένα απαλό ροζάκι το R16 και ένα  ανοιχτό πορτοκαλί-μπεζ nude το R20...


Eίναι η πρώτη φορά που αγοράζω κραγιόν της εταιρίας sephora και έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Και τα δύο τα πήρα 12,40 euro δηλαδή από 6,20 το καθένα!! Είναι ενυδατικά και η απόδοση των χρωμάτων τους είναι πολύ καλή! Μαζί αγόρασα και 2 lip-gloss που μου άρεσαν πολύ από την Too Faced το Glamour Gloss στην απόχρωση Plush, το οποίο είναι ένα ανοιχτό κοραλί και είναι lip injection για να φαίνονται τα χείλη πιο ζουμερά (19 euro) και το Coralista από την Benefit, ένα κοραλί lip-gloss το οποίο μυρίζει Υπέεεροχα (17 euro)!


Και ένα swatch από αυτά τα 4:

    Από αριστερά προς τα δεξιά: Coralista, Plush, R20, R16


Πέρασα και από ένα euro market και πήρα άλλα 3 κραγιονάκια: ένα της Lovie το Νο.2, της Beauty Line Cosmetics το Νο.3 και από την bellaoggi italia το Νο 16 passione. Kαι τα 3 μαζί τα πήρα γύρω στα 8 euro!!



και ένα swatch:

Από αριστερά προς τα δεξιά: Νο.2 Lovie, Νο.3  Beauty Line Cosmetics και Νο.16 Passione Bellaoggi


Αυτές ήταν οι αγορές μου για σήμερα κορίτσια! Δεν είναι πολύ ανοιξιάτικα τα χρώματα? Έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτές τις εταιρίες εσείς? και αν ναι ποια είναι η άποψή σας? 


Τα λέμε στο επόμενο ποστ...
                                                                        ♥ Helena ♥

Σχόλια

  1. Με γεια!!!Να σου πω την αλήθεια δεν έχω αγοράσει ακόμα κάτι...Μπορώ να πω ότι δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τα προιόντα των Sephora σε σχέση με την τιμή τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Χριστιάννα! hmm και εγώ δίσταζα να τα δοκιμάσω να σου πω την αλήθεια! Αλλά για 12 μιση euro μια χαρά είναι και τα 2! :) μου θυμίζουν της seventeen μόνο που νομίζω ότι είναι λίγο πιο σταθερά των Sephora!

      Διαγραφή
  2. Είμαι πολύ εθισμένη στα προιοντα για τα χειλη και ολα οσα πηρες ειναι φοβερα και ακρως καλοκαιρινα...! Bellaogi απο που αγόρασες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Ευτυχία!! :) Εθισμένη στα καλλυντικά θα έλεγα πως είμαι κ εγώ! χαχα! Aπό κάτω κέντρο! Στην Εγνατία που είναι ο Παπανικολάου το γωνιακό με τα παπούτσια? από εκεί ευθεία κάτω στην Βενιζέλου από ένα Euro Market!Έχει και essence εκεί! Ελπίζω να σε βοήθησα.. Έλενα

      Διαγραφή
  3. Αχ τι τέλεια όλα?! Να σε ρωτήσω και εγώ που βρήκες bella oggi? Αθήνα κατ'αρχάς ή μπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν! :) Θεσσαλονικιά είμαι! =/ Έλενα

      Διαγραφή
    2. Kαι μετά από κάτι αιωνες επιστρεφω όλο χαρα για να πω ότι το συγκεκριμενο πορτοκαλι της bella oggi το βρηκα και το τσιμπησα κι εγω ^_^
      xx

      Διαγραφή
    3. που που????ψαχνω αθηνα ή πειραια!!!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφα είναι όλα!Μεγειά σου!Κραγιόν Sephora αγοράζω κι εγώ και είμαι ευχαριστημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις