Mac Lipsticks and Swatches

Γεια σας κορίτσια!! Σήμερα θα σας δείξω κάποια καινούργια κραγιόν από την αγαπημένη Mac που πήρα πρόσφατα και κάποια που σας χρωστάω από προηγούμενο haul μου.
Έχω 3 Cremesheen, το Ravishing, που πήρα τώρα και τα Creme D'Nude και Modesty που τα πήρα πριν λίγους μήνες. Τα κραγιόν που έχουν αυτή την υφή είναι πολύ ενυδατικά και glossy θα τα χαρακτήριζα, δηλαδή δεν έχουν ματ τελείωμα, είναι πιο λαμπερά και γυαλιστερά. Εγώ αρχικά δεν τρελάθηκα όταν τα πρωτοδοκίμασα, νόμιζα ότι δεν θα κρατάνε. Όμως τελικά καταλαβα ότι έχουν μεγάλη διάρκεια, ειδικά το Modesty κάτω από ένα άλλο κραγιόν ή μολύβι. Δεν ξεραίνουν καθόλου τα χείλη, μοσχοβολάνε βανίλια όπως όλα τα Mac κραγιόν και πιστεύω ότι κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα.
To Creme D' Nude είναι ένα από τα πιο διάσημα κραγιόν της Mac, ένα nude μπεζ χρώμα, φοριέται και μόνο του ή πάνω από άλλα κραγιόν για να τα ανοίξετε λίγο και είναι λίγο πιο ευκολοφόρετο από το Myth.Το Ravishing είναι ένα πορτοκαλί - ροδακινί χρώμα, αλλά είναι ελάχιστα μουντό δηλαδή φοριέται και άνοιξη καλοκαίρι αλλά και χειμώνα, δεν είναι εκείνο το έντονο neon πορτοκαλί που ενδείκνυται για καλοκαίρι.  Το Modesty είναι ένα γλυκό καφέ ροζ, ιδανικό για κάθε μέρα, ίσως λίγο πιο φθινοπωρινό χρώμα βέβεια, αν και εγώ το φοράω και τώρα.
























Επίσης, πήρα ένα Pro Longwear Lipcreme, τα οποία είναι κρεμώδη, με ελαφριά σύνθεση, γλιστράνε στα χείλη πολύ εύκολα αρχικά και μόλις στεγνώσουν γίνονται ματ και πολύ σταθερά, λέγεται ότι κρατάνε μέχρι 12 ώρες και δεν μεταφέρονται στα ρούχα. Το πήρα στην απόχρωση Love Forever!, που είναι ένα ευκολοφόρετο φουξ, πολύ όμορφο και κοριτσίστικο αλλά όχι neon. Πρώτη φορά δοκίμασα
Pro Longwear Lipcreme και μου άρεσε πολύ, θα ήθελα να πάρω και άλλα.

































Αυτές ήταν οι τελευταίες μου αγορές από Mac. Εσείς ποια κραγιόν από τη Mac προτιμάτε αυτή την εποχή?
Τα λέμε στο επόμενο post...............
                                                                 Lots of kisses,
                                                                     Betty

Σχόλια

  1. Περιμένω να αδειάσω μια συσκευασία ακόμη για να πάω για δωρεάν κραγιονάκι και σκέφτομαι για το creme d nude... έχει άλλα σε τέτοια απόχρωση; ξέρεις κανένα;; πάντως τo pro longwear που πήρες φαίνεται πολύ ωραίο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. High Tea, Blankety, Hug Me, Myth, Kinda Sexy, Shy Girl, Cherish, Honeylove... Ελπίζω να σε κάλυψα έστω και λιγάκι.. :D Να κοιτάξεις και στα pro longwear αν έχει κανένα ωραίο nude.... ;)

      Διαγραφή
  2. to teleutaio apisteuto xrwma!
    mou thumizei ligo to snob apo mac!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. χαίρομαι που σου άρεσαν! ε ναι είναι από τα bestsellers της Mac... :)

      Διαγραφή
  4. χμμμ δεν εχω κανενα απο αυτα!!!πολυ ομορφα ολα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις