My Crazy Spring Skincare Haul
























Hey everyone!! Είστε όλες καλά? Όπως μπορείτε να δείτε, πήρα κάποια πράγματα για την περιποίηση και φροντίδα της επιδερμίδας μου και σκέφτηκα να σας τα δείξω. Τα παρήγγειλα από ένα γνωστό ηλεκτρονικό φαρμακείο, το οποίο έχω αποφασίσει να μην κατονομάσω, ωστόσο είμαι αρκετά απογοητευμένη και θα σας πω το γιατί. Καταρχήν, θεώρησα ότι είχε τις πιο χαμηλές τιμές από τα υπόλοιπα που κοίταξα, γι'αυτό και το διάλεξα. Όμως οι τιμές ήταν χωρίς το ΦΠΑ. Οκ λέω δεν πειράζει, δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά και συνεχίζω. Δεν αναφερόταν ότι τα πράγματα ήταν ή δεν ήταν διαθέσιμα, σε στοκ. Έτσι κι εγώ πίστεψα ότι όλα αυτά που ήθελα υπήρχαν στο κατάστημα και θα είχα ό,τι ήθελα στα χέρια μου την επόμενη κιόλας ημέρα, διότι αυτό ισχυριζόταν το κατάστημα. Δεν ήταν τελικά σε διαθεσιμότητα τα πράγματα παρά μόνο το ένα από αυτά. Απογοητεύομαι λιγάκι και σκέφτομαι ότι θα έρθουν γρήγορα γιατί έγραφε ότι αν αργήσουν πάνω από 5 ημέρες θα πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους. Να μην πολυλογώ, η παραγγελία ήρθε 2 εβδομάδες αργότερα, κάτι που το θεωρώ απαράδεκτο για ελληνικό site, διότι και από την Αμερική να τα παράγγελνα θα είχαν έρθει μη σας πω και πιο γρήγορα! Επίσης, έκαναν λάθος και μου τα έστειλαν με άλλη εταιρεία από αυτή που είχα επιλέξει. Και για όλα αυτά δεν μπήκαν ούτε στο σκεπτικό να στείλουν και κανένα δείγμα για το συγγνώμη βρε αδερφέ! Δεν πρόκειται να ξαναπαραγγείλω από το συγκεκριμενο φαρμακείο. Τουλάχιστον η συνολική τιμή ήταν πολύ καλή για τόσα πράγματα που πήρα, επομένως άξιζε κάτι η ταλαιπωρία.
Όλα τα πράγματα που πήρα απευθύνονται σε λιπαρό- ακνεικό δέρμα και τα περισσότερα είναι από την DUCRAY, γιατί μου την έχει προτείνει η δερματολόγος μου και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από το gel καθαρισμού που ξανά αγοράζω για πολλοστή φορά κι έτσι ήθελα εδώ και καιρό να δοκιμάσω και άλλα πράγματα της σειράς Keracnyl. Έτσι, εκτός από το gel καθαρισμού, πήρα ένα toner, μία κρέμα για και μείωση της λιπαρότητας και ματ αποτέλεσμα, μία για ατέλειες και σπυράκια και μία κρεμούλα για τοπική χρήση. Αγόρασα και το νεράκι της Bioderma το Sebium H2O, που είναι για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες, γιατί ήθελα να δοκιμάσω και αυτό μετά από το γνωστό σε όλες Sensibio που μου άρεσε πάρα πολύ, που είναι για ευαίσθητες επιδερμίδες.



























Ήδη έχω αρχίσει να τα χρησιμοποιώ τα περισσότερα και μου φαίνονται πολύ καλά. Αν ενδιεφέρεστε για review ή για περισσότερες πληροφορίες για κάποιο από αυτά πείτε μου και θα χαρώ πολύ να σας πω ό,τι θέλετε. Για το Gel Moussant και το Sensibio της Bioderma, σας έχω μιλήσει εδώ.
Αυτό ήταν το skincare haul μου. Εσείς έχετε αγοράσει ποτέ από ηλεκτρονικό φαρμακείο και ποια ήταν η εμπειρία σας? Επίσης, αν έχετε κάποιο θαυματουργό και αποτελεσματικό προιόν για λιπαρότητα και ακμή θα ήθελα πολύ να ακούω γι'αυτό.
Τα λέμε στο επόμενο ποστ................................

                                                                  Lots of kisses,
                                                                     Betty

Σχόλια

  1. Δεν είναι κακό να κατονομάζεις κάποιο κατάστημα που δεν κανει καλά την δουλειά του.
    Ισα ίσα, βοηθάς και τους υπόλοιπους να ξέρουν πριν αγοράσουν.
    Εγώ θα μιλήσω για το pharmacy4u, που μου καθυστέρησε την παραγγελία 1 μήνα, και ενημερώθηκα για τα προϊόντα, μετά απο δικά μου μειλ και τηλέφωνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρη αν πρέπει να το πω.. ας πω απλά ότι συμφωνώ με αυτό που είπες....ένα μήνα? απαράδεκτο... ;)

      Διαγραφή
    2. συμφωνω στο οτι πρέπει να το κατονομάσεις για να προστατεύσεις τα μέλη του μπλογκ σου!Θεωρω ότι είναι υποχρέωση μας!
      Και εγω απο pharmacy4u δεν ειμαι ευχαριστημένη...τα μισά πράγματα που είχα παραγγείλει δεν ηταν διαθέσιμα και εννοείται δεν ήθελα να έρθουν τα μισά γιατί θα πλήρωνα τα μεταφορικά...τελικά ακύρωσα παραγγελία...με δικά μου τηλεφωνήματα και mail...

      Διαγραφή
    3. δεν έχει τύχει να διαβάσω σε κανένα Blog αρνητικό review, συνήθως μόνο τα καλά λέγονται.. κι εγώ θα ακύρωνα τη δική μου και με πήραν τηλ να μου πουν ότι εκείνη τη μέρα που είπα να την ακυρώσω έφταναν τα πράγματα κι έτσι περίμενα λίγο ακόμη... :)

      Διαγραφή
  2. Ααα...τι κρίμα όλη η ταλαιπωρία σου...τουλάχιστον κέρδισες λίγο από τις τιμές!!
    Έχω αγοράσει μία φορά από ηλεκτρονικό φαρμακείο και ευτυχώς ήταν πολύ εξυπηρετικοί και έμεινα ικανοποιημένη γενικά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι τουλάχιστον άξιζαν οι τιμές.. ειδικά το νεράκι το Bioderma πάρα πολύ! τυχερή είσαι! :)

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραίες οι αγορές σου..! εγώ πλέον αγοράζω τα πάντα από ηλεκτρονικά φαρμακεία και κάνω παραγγελία με καμία φίλη μου για να γλιτώνω τα μεταφορικά...! Πές μας από που παρήγγειλες και δεν ικανοποιήθηκες..!!! Πιστεύω καλό είναι για να το αποφύγουμε..! Εμένα πιο πολύ απ όλα όσα έχω παραγγείλει μου άρεσε το pharmachy295...! Αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε κανένα από άποψη χρόνου γιατί μου ερχόταν όλα πολύ γρήγορα...! Αλλά τα υπόλοιπα δεν μου άρεσαν γιατί ή δεν έβαζαν κανένα δείγμα ή το πολύ 2...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγώ αρχικά από εκεί έλεγα να παραγγείλω αλλά κατέληξα στο άλλο... καλέ ούτε ''δείγμα για δείγμα''!!! χαχαχα καθόλου καλό το μάρκετινγκ τους! :)

      Διαγραφή
  4. πoλυ ωραιες οι αγορες σου!!!!! αυτο της bioderma μου αρεσει πολυ! x x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ πολύ!! έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο που είναι για λιπαρές επιδερμίδες?

      Διαγραφή
  5. καλοφορετα ολα! να τα χαρεις πολυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις