Review: NHP Top Ten Instant Care Mask

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα καταπληκτικό προιόν που χρησιμοποιώ εδώ και 2 μήνες περίπου. Έχω ξεκινήσει να βάφω τα μαλλιά μου ξανθά τους τελευταίους 6 μήνες και όπως ξέρετε τα ξανθά μαλλιά χρειάζονται αρκετή περιποίηση για να παραμένουν υγιή και λαμπερά. Έτσι η κομμώτριά μου μου πρότεινε να πάρω αυτό το προιόν από την NHP, μια εταιρεία που χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά και από αυτή την εταιρεία έχω χρησιμοποιήσει και βαφή μαλλιών που δεν περιέχει αμμωνία και χημικά στοιχεία και είναι πολύ καλή βαφή. Το προιόν για το οποίο θα σας μιλήσω είναι μία μάσκα μαλλιών σε μορφή σπρέι που βασίζεται στα πολύτιμα οργανικά φυσικά συστατικά έλαιο Αργκάν και λάδι Macadamia. Οι περισσότερες πιστεύω έχετε ακούσει τις ευεργετικές ιδιότητες των συγκεκριμένων συστατικών, καθώς έχουν κυκλοφορήσει και έχουν γίνει πολύ διάσημα προιόντα που τα περιέχουν. Αυτή η μάσκα είναι μία καινοτόμα και λειτουργική θεραπεία, κατάλληλη για όλους τους τύπους των μαλλιών και προσφέρει 10 πλεονεκτήματα σε μία μόνο εφαρμογή :
1. Ενυδατώνει άμεσα και δίνει υγιή όψη στα μαλλιά
2. Αναδομεί και θρέφει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά
3. Σταματάει το φριζάρισμα

4. Ξεμπερδεύει τα μαλλιά βοηθώντας τα να χτενίζονται πιο έυκολα και τα αφήνει μεταξένια
5. Προλαμβάνει και μειώνει την ψαλίδα
6. Προστατεύει από τη θερμότητα
7. Βοηθά στο πιστολάκι και το ίσιωμα
8. Προσθέτει δομή και όγκο
9. Προσφέρει έξτρα λάμψη και προστατεύει το χρώμα
10. Παρέχει διάρκεια στο χτένισμα
Τη μάσκα αυτή δεν την ξεβγάζω. Την εφαρμόζω στα μαλλιά μου όσο είναι νωπά πριν να τα στεγνώσω με το πιστολάκι. Έχει πολύ διακριτικό ευχάριστο άρωμα.
Έχω δει πολύ μεγάλη διαφορά στα μαλλιά μου, που όσο να ναι ταλαιπωρούνται τον τελευταίο καιρό με τις βαφές. Είναι πολύ απαλά, λαμπερά, αφράτα και με μεγαλύτερο όγκο. Κάνει το χρώμα τους πιο έντονο και φυσικό. Δεν τα λιπαραίνει καθόλου, ούτε τα βαραίνει και δεν είναι καθόλου άγρια από τις βαφές. Πραγματικά το έχω κατα ευχαριστηθεί και είναι πολύ βολικό που είναι σε μορφή σπρέι.
Περιέχει 150 mL και κοστίζει περίπου 20 Ευρώ. Θεωρώ ότι είναι μία πολύ καλή τιμή για όλα τα θετικά που προσφέρει και τα θαυματουργά του συστατικά. Το βρίσκετε σε επιλεγμένα κομμωτήρια και σε καταστήματα με είδη και προιόντα κομμωτηρίου.

Πιστέυω ότι ,αν το βρείτε, αξίζει να το δοκιμάσετε γιατί θα βοηθήσει πολύ στην υγεία και ομορφιά των μαλλιών σας.
Αυτό ήταν το post για σήμερα. Τα λέμε σύντομα στο επόμενο......
                                                                 Lots of kisses,
                                                                     Betty

Σχόλια

  1. έχω ρωτήσει σε αρκετά κομμωτήρια αλλά δεν το βρίσκω. Γνωρίζετε πού μπορώ να το αγοράσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ το αγόρασα από κομμωτήριο της γειτονιάς μου. Σχεδόν ίδιο είναι το Revlon Uniq One All in one hair treatment ;)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις