Review & Swatches: Too Faced Natural at Night Palette

Γεια σας κορίτσια!! Είστε καλά?
Χτες επισκέφθηκα τα Sephora για να εκμεταλλευτώ την έκπτωση 35% που έχουν στις παλέτες. Εδώ και πολύ καιρό χαζεύω τις παλέτες απο την Too Faced, είναι τόσο υπέροχες οι συσκευασίες τους, τόσο κοριτσίστικες και ρομαντικές και γενικά θεωρείται high end εταιρεία επομένως και οι σκιές είναι καλής ποιότητας.
Κάθε φορά λοιπόν που πάω να πάρω μια παλέτα, πάω σχεδόν αποκλειστικά για τη Natural Eye. Τη θέλω και την ψάχνω σαν κολασμένη! χαχαχα Ε, πάλι ήμουν άτυχη και δεν υπήρχε. Μετά κοίταξα την καλοκαιρινή, όμως ήταν η περσινή εκδοχή και προτιμώ να περιμένω λιγάκι και να δω αν θα φτάσει στη χώρα μας η καινούργια του 2013. Τελικά, ήμουν ανάμεσα στη Naked Eye και σε αυτή που πήρα. Δεν ξέρω αν έκανα καλή επιλογή, όλες οι παραπάνω μου αρέσουν, αλλά θέλω και την άποψή σας.

Η Natural at night περιέχει 9 σκιές, 3 μεγαλύτερες με 2gr και 6 με 0,9gr.
To post δεν είναι ακριβώς review, διοτι την αγόρασα μόλις χτες, αλλά πιο πολύ first impression.
Οι περισσότερες σκιές έχουν απίστευτα έντονη απόδοση χρώματος. Από διάρκεια δεν μπορώ να σας πω με ακρίβεια, πρέπει να μένουν αρκετές ώρες. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι τρίβονται κάπως και πέφτουν. Γενικά, οι πιο πολλές είναι σκούρες σκιές, γιατί υποτίθεται ότι είναι για νυχτερινό μακιγιάζ η παλέτα. Έχει 2 ματ σκιές, τις Spotlight (κίτρινο-μπεζ) και Cocoa Star (καφέ πολύ σκούρο). Οι υπόλοιπες είναι σάτιν-μεταλλικές και κάποιες έχουν και λίγο shimmer. H Full Moon είναι ένα σκούρο μπεζ της άμμου, η Night Light ένα μπεζ ροζ, η Nightcap ένα γλυκό καφέ, η After Hours ένα taupe και η Eclipse ένα μοβ καφέ. Πολύ μοναδικά και ιδιαίτερα χρώματα είναι η Moon Stone, ένα λαδί χρυσό μαύρο και η Night Fever, ένα μαύρο με χρυσά shimmer.
(Με flash) :

























Μέσα στη συσκευασία υπήρχε ένα δείγμα απο το πολύ γνωστό eyeshadow primer της Too Faced, το οποίο δοκίμασα και πραγματικά δεν ξέρω προς τι τόσος ντόρος, δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο σε μένα και μου φάνηκε αρκετά λιπαρό.
Αυτά είχα να σας πω για τη Natural at Night eyeshadow collection από τη Too Faced.
Θα ήθελα πολύ να διαβάσω την αποψή σας.... Πιστέυετε ότι αυτή η παλέτα είναι περισσότερο για χειμώνα παρά για καλοκαίρι? Επειδή είναι λίγο σκούρα τα χρώματα και δεν είναι τόσο φωτεινά. Εσείς θα την αγοράζατε? Επίσης, οι κοπέλες που φοράνε γυαλιά μπορούν να βάζουν σκούρες σκιές στα μάτια?
Να στείλω τα χαιρετίσματά μου στη Μαριλένα που συνάντησα τυχαία χτες στα Sephora!!
Εύχομαι σε όλες καλό Πάσχα και να περάσετε πανέμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!
Τα λέμε στο επόμενο ποστ................

                                                                  Lots of kisses,
                                                                     Betty

Σχόλια

  1. είναι πάρα πολύ ωραία η συγκεκριμένη,και πιστεύω πως τα χρώματα αυτά φοριούνται,οπότε σίγουρα θα τη χρησιμοποιήσεις!καλά,οι συσκευασίες είναι απίστευτες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι είναι τέλειες!! λες ε? κι εγώ έτσι λέω , απλά έχει πολλά σκούρα... :)

      Διαγραφή
  2. δεν έχω τη συγκεκριμένη αλλά τις αγαπώ πολύ τις σκιές από too Faced, πολύ καλή ποιότητα, φοβερές :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι έχουν πολή καλή ποιότητα και εξαιρετική απόδοση χρώματος! :)

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. σου άρεσε? χαίρομαι!! ευχαριστώ!! :)

      Διαγραφή
    2. Ναιιιιιιιι εννοείται μου άρεσε!!
      Εχει πολύ όμορφα ψυχρά χρώματα που δύσκολα βρίσκεις σε αποχρώσεις του χρυσού-μπρονζέ-καφέ...Συνήθως αυτά τα χρώματα είναι πιο ζεστά..Δεν ξέρω αν με κατάλαβες έτσι όπως τα είπα!!

      Διαγραφή
    3. κατάλαβα τι εννοείς , συμφωνώ.. είναι αρκετά μοναδικές αποχρώσεις... :)

      Διαγραφή
  4. κουκλάκι μου γλυκό! τελικά πήρες άλλη παλέτα και καλά έκανες.Εγώ δεν τα χωρίζω τόσο σε καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα ,αν αρέσει σε μένα απλά θα λιώσει επάνω μου! και επίσης και εγώ δε τα πάω καθόλου καλά με τη βάση σκιών. Τέλος επειδή κ εγώ φοράω γυαλιά κάνω πολύ συχνά σκούρα μάτια :P
    μπορεί να είμαι και ανάποδη τελικά! καλή Ανάσταση! φιλάκια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριλένα μου!! τι να κάνω αφού είχε τελειώσει αυτή που ήθελα, δεν άντεχα να φύγω με άδεια χέρια... χαχα.... εσύ πήρες παλετούλα? καλά ούτε εγώ τα χωρίζω ακριβώς αλλά επειδή είναι λίγο πιο σκούρα και μουντά τα χρώματα ρώτησα... φοράς γυαλιά?? μου αρέσουν πολύ τα σκούρα μάτια κι εμένα αλλά δεν ξέρω αν μου πάνε... :/ Καλή Ανάσταση και φιλιά πολλά!! :)

      Διαγραφή
  5. Την έχω κι εγώ αυτή την παλέτα και με βολεύουν πολύ τα δύο ματ χρώματα! Το spotlight είναι τέλειο για να κρύβει τις φλεβίτσες στα μάτια ή τυχόν δυσχρωμίες! Ήταν το χρώμα που φοβόμουν περισσότερο και έχει καταλήξει το αγαπημένο μου! Σκούρες σκιές με γυαλιά; Γιατί όχι; Μπορείς να φωτίσεις τα μάτια με ανοιχτόχρωμη σκιά στην εσωτερική γωνία ή ανοιχτό μολύβι στο εσωτερικό ;)
    Φιλιά πολλά!!
    http://nataliesbeautyland.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα ματ χρώματα είναι απαραίτητα και κυρίως σαν το spotlight, που είναι βασικό.. μόλις είδα ότι έχεις κι εσύ αυτή την παλετούλα!! σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!! φιλάκια :)

      Διαγραφή
  6. kapoia exei vraveio!!! :-)
    http://beautyworldnena.blogspot.gr/2013/05/my-first-award-one-lovely-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις