Cherry Culture Black Friday & Holiday Haul

Γεια σας κορίτσια!! Πώς είστε? Ελπίζω όλες καλά!!
Σήμερα θα σας δείξω τι πραγματάκια πήρα στις γιορτές από το Cherry Culture και κάποια προιόντα περιποιήσης και καθαρισμού προσώπου και άλλα....
Την παραγγελία μου την έκανα την Black Friday, δηλαδή τέλη Νοεμβρίου και μου ήρθε ένα μήνα μετά... Με τόσα που άκουγα για τις παραγγελίες που καθυστερούσαν με προβλήματα από το τελωνείο, είχα αγχωθεί... Αντιμετώπισα κι εγώ πρόβλημα με το Cherry Culture, αλλά ευτυχώς όχι με το τελωνείο... Τέλος καλό όλα καλά... Πάμε να σας δείξω τι πήρα....!


MILANI SECRET COVER Concealer Cream 08 Beige 
Καταπληκτικό κονσίλερ. Σταθερό αλλά δεν μαζεύεται καθόλου στις γραμμές. Καθόλου λιπαρό, είναι oil free. Καλύπτει ατέλειες και μαύρους κύκλους πολύυυ καλά. Έχει μεγάλη ποσότητα και το έχω λατρέψει.


MILANI Eyeshadow Primer
Είναι φανταστικό, έχει μπεζ χρωματάκι, ωραία υφή και προετοιμάζει καλά το βλέφαρο κάνοντάς το ματ για να εφαρμοστεί από πάνω η σκιά. Ωστόσο, μου φαίνεται πως έχει μικρή ποσότητα.

NYX Roll on Eye Shimmer in Platinum, Nude, Salmon
Ήθελα τόσο πολύ να τις δοκιμάσω. Είναι σκιά σε μορφή ρολέτας. Δεν χρειάζεται να πάρετε και την απόχρωση Nude και την Salmon, διότι είναι σχεδόν ίδιες. Αν δεν σας αρέσει το πολύ έντονο shimmery αποτέλεσμα, δεν σας τις συνιστώ. Χωρίς βάση, μπορείτε να πετύχετε κάτι πιο ήπιο , αλλά με μία καλή βάση ματιών, το αποτέλεσμα είναι πολύ πολύ έντονο και shimmery, σαν να έχετε βάλει γκλίτερ. Ωστόσο, είναι πολύ εύκολες σκιές σε χρήση, αλλά περισσότερο για μία εντυπωσιακή εμφάνιση ή ένα βραδινό μακιγιάζ.

NYX Cream Shadow in Suede and Frost Beige
Κρεμώδη σκιές που χρησιμοποιούνται σαν βάση για σκιά. Δεν συνιστώ να τις φορέσετε μόνες, γιατί είναι αρκετά sticky, κολλώδεις και ξεραίνονται πολύ. Αλλά σαν βάση, είναι οκ και αναδεικνυουν τέλεια shimmery ή satin σκιές κοντινών αποχρώσεων.

Jordana Lip Gloss in Clear
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχει μιά πολύ έντονη και δυσάρεστη για μένα μυρωδιά παιδικού σιροπιού. Καταλαβαίνετε....

Jordana 5 1/2" Lip Pencil in Cherry,  LA Girl Lip Pencil in Burgundy and Smooth Plum
Jordana Easyliner For Lips in Plush Plum
Πολύ καλά όλα τα μολύβια χειλιών, λίγο ξηρά στην αρχή τα LA Girl, αλλά στην πορεία σούπερ.

L.A. Colors shimmering loose eyeshadow w/brush in Sunshine
Σκιά σε ελεύθερη μορφή. Αρκετά pigmented, όμως οι σκιές σε σκόνη πέφτουν παντού και γίνεσαι..χάλια.

Cherry Culture Lip Balm in Chocolate
Lip balm που έρχεται δωράκι με την παραγγελία. Μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο σου ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία αρωμάτων, διάλεξα τη σοκολάτα και πραγματικά μυρίζει φανταστικά, θέλεις να το φας!



NYX Pore Filler & NYX Shine Killer
Τα περίμενα πως και πως. Ρώτησα στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης αν τα έχουν, απάντηση δεν πήρα, άρα έπρεπε να τα παραγγείλω από το εξωτερικό. Με το Pore Filler ΚΑΤΑΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ. Είχα δοκιμάσει πριν 2 χρόνια περίπου το primer της Too Faced Primed & Poreless, το οποίο είναι και κατά πολύ ακριβότερο, αλλά τόσο μεγάλη εντύπωση δεν μου έκανε. Της Nyx πραγματικά θολώνει τους πόρους, την ανάγλυφη όψη και προετοιμάζει καλά το έδαφος για την εφαρμογή του foundation. Το Shine Killer δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, δεν κάνει κάτι, είναι πολύ υγρό , θέλει ελάχιστη ποσότητα αλλιώς δεν μπορεί να απορροφηθεί με ΤΙΠΟΤΑ. Το μεγάλο αρνητικό είναι η τόοσο μικρή ποσότητα, μόνο 20 ml. Άραγε το PoreFessional της Benefit είναι τόσο καλό όσο το Pore Filler;


NYX Glam Shadow Stick in Diamond and Pink Ruby
Σκιά σαν μολύβι, εφαρμόζεται και σαν σκιά και σαν βάση και σαν highlighter στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Jordana Fabuliner Liquid Eye Liner and Bold Felt-tip Liquid Eyeliner
Εξαιρετικά eyeliners σε μορφή στυλό και μορφή μαρκαδόρου. Απίστευτη ποιότητα για την τιμή τους. Μακάρι να είχαμε Jordana στην Ελλάδα. Πολύ μαύρο και έντονο αποτέλεσμα.


MILANI Color Statement Lipstick in Black Cherry, Sangria, Uptown Mauve, Plumrose, Naturally Chic, Nude Cream, Rose Amour, Rose Hip
Τα περίμενα με αγωνία. Έχουν μιλήσει γι'αυτά σχεδόν όλες οι ξένες youtubers και bloggers. Είναι πολύ κρεμμώδη κραγιόν, άλλα πιο ματ και άλλα creamy, άλλα vinyl....αλλά σε σύνολο όλα ενυδατικά. Μου θυμίζουν κάποια τα Cremesheen από Mac. Βγαίνουν σε πολλές όμορφες αποχρώσεις. Έχουν μυρωδιά καρπουζιού, αλλά είναι αρκετά τεχνιτή.Πείτε μου αν θέλετε swatches.



Από τις χριστουγεννιάτικες συλλογές της Mac, μου είχε τραβήξει την προσοχή το κραγιόν από τη σειρά Divine Night, Private Party, που χαρακτηρίζεται ως dirty plum mauve και είναι satin. Ωστόσο, είναι πολύ σκούρο και μουντό κραγιόν, είναι δύσκολη απόχρωση και δν φοριέται πολύ εύκολα. 

Swatches από Private Party και από πιθανά dupes. και swatches από κάποια Milani Color Statement Lipsticks.

 

Ήρθαν τα Catrice στην Ελλάδα!! Εταιρεία που τα προιόντα της μοιάζουν πολύ με της Essence, μόνο που ίσως είναι λίγο καλύτερα ποιοτικά και λιγάκι πιο ακριβά. Τα πρώτα πράγματα που πήρα από Catrice είναι μια σκιά και η διάσημη βάση ματιών, από την οποία δεν έμεινα ευχαριστημένη. Μαζεύεται στο μάτι , δεν απλώνεται εύκολα, καμια σχέση με τη βάση της Milani.

 
Και φτάσαμε στα προιόντα skincare, ένα γαλάκτωμα προσώπου από την Diadermine, δεν μου άρεσε, τσούζει τα μάτια και γενικά χρειάζεται αρκετή ποσότητα για να καθαρίσει καλά το μακιγιάζ.
Από Apivita, δοκίμασα την μάσκα με πρόπολη για νεανικές λιπαρές επιδερμίδες και το scrub με ελιά.

Αυτά τα χριστουγεννιατικά μου ψώνια από καλλυντικά και προιόντα ομορφιάς. Άργησα λιγάκι να σας τα δείξω, ε; Πώς σας φάνηκαν; Εσείς τι καλό αγοράσατε τελευταία;
Τα λέμε στο επόμενο ποστ!!

                                                                 Lots of kisses,
                                                                     Betty

Σχόλια

  1. Πολύ ωραίες αγορές, θα έχω υπ'όψην την βάση και το κονσίλερ της Milani (η βάση πόσες ώρες σου διαρκεί?)
    Τα κραγιόν της Milani ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ, έχω όσες αποχρώσεις πήρες εκτός από τρεις αλλά τις θέλω και αυτές, χαχα!
    Μεγειά!! <3
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Περιμένω να δω και το δικό σου haul!! Η βάση διαρκεί αρκετές ώρες, είναι πολύ καλή, όπως και το κονσίλερ, είναι σαν λεπτής υφής καμουφλάζ. φιλιάα :) <3

      Διαγραφή
    2. Έχεις λιπαρά βλεφαρα? Εγώ έχω τραγικά λιπαρά βλέφαρα και θέλω βάση που να διαρκεί τουλάχιστον 10-12 ώρες.. οπότε yay or nay σε αυτή την περίπτωση? :p Ανεβαίνει το haul, απλά αργεί γιατί είναι τεράστιο :p αχ, δεν έπρεπε να δω τόσα milani μαζεμένα, κάτι μ'έπιασε! xxx

      Διαγραφή
    3. xaxa σε νιώθω...έχω λιπαρά βλέφαρα και κράτησε πολλές ώρες... μόλις την εφαρμόζεις, στεγνώνει στο μάτι και κάνει ματ την επιφάνεια...δοκίμασέ την με την πρώτη ευκαιρία..πιστεύω πως θα σου αρέσει... :)

      Διαγραφή
  2. Ζηλεύωωωωωω!
    Τα περισσότερα τα θέλω( κυρίως από jordana & milani)
    Θέλω swatches από τα κραγιόν αν μπορέσει Δέσποινα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεσποινάκι μου!! Πόσο καιρό έχω να σε δω; σε πεθύμησα!!
      αφού μου το ζητάς εσύ, θα κάνω swatches!! (όσο πιο γρήγορα μπορώ βέβαια, γιατί έχω εξεταστική, καταλαβαίνεις...) φιλιά πολλά!! :)

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ σε πεθύμησα! :)
      Μην βιάζεσαι(& εγώ τρέχω με την άτιμη την εξεταστική),ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να παραγγείλω πολύ άμεσα,απλά θέλω να δω τι θα μπει στη wishlist! :)
      Καλό βραδάκι & καλή επιτυχία με την εξεταστική!

      Διαγραφή
    3. Oook...Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Δέσποινά μου!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!! :) :) <3

      Διαγραφή
  3. Με γεια, να τα χαρείς όλα!! Τα κραγιόν από milani και τα NYX roll on φαίνονται τέλεια!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύυ!! Είναι φανταστικά!! Τα κραγιόν τα λάτρεψα!! :)

      Διαγραφή
  4. Wow! Teleia ola! Me geia!

    Exete vraveiaki!
    http://motherofpearlreflections.blogspot.gr/2014/02/liebster-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις