Golden Rose Products Review & Swatches


Γεια σααας!!! Πριν λίγες μέρες είχα την τύχη να δοκιμάσω για πρώτη φορά προιόντα από την εταιρεία Golden Rose (Makeup products, γιατί βερνίκια νυχιών από τη σειρά της εταιρείας Paris Nail Lacquer έχω πάρα πολλά και είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ποιότητα και την απόδοσή τους).
Τα προιόντα που μου έστειλε η εταιρεία είναι:
Η σκιά Terracotta Eyeshadow Duo στην απόχρωση 304. Μια διπλή σκιά σε μπλε τόνους. Στη φωτογραφία βλέπετε swatches χωρίς κάποια βάση και νομίζω πως γράφουν πολύ καλά. Έχουν σάτιν τελείωμα. Με primer ή ακόμη και βρεγμένο πινελάκι γράφουν απίστευτα έντονα!

Το Golden Rose Eyeliner στην απόχρωση 307. Φανταστικό μολύβι, γράφει τόσο έντονα και είναι τόσο μαλακό. Το χρώμα εξαιρετικό, μπλε ηλεκτρίκ. Ενθουσιάστηκα και θέλω να δοκιμάσω και άλλες αποχρώσεις.

Το κραγιόν από την καινούργια σειρά της Golden Rose Velvet Matte Lipstick στην απόχρωση 19. Ήθελα τόσο πολύ να δοκιμάσω κραγιόν αυτής της σειράς και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ. Μου θυμίζει μπορώ να πω τα αγαπημένα μου Matte από τη Mac. Η απόδοση είναι φανταστική, γράφει έντονα, μένει ώρες στα χείλη, είναι πολύ σταθερό και ματ, χωρίς να ξεραίνει τα χείλη ή να κάθεται στις γραμμές. Το χρώμα είναι ένα σκούρο βαθύ κόκκινο, μπορντώ θα έλεγα και το αποτέλεσμα είναι βελούδινο. Έχει μια ανεπαίσθητη γλυκιά μυρωδιά.


Από τα διαφημιστικά έντυπα που μου έστειλε η εταιρεία ξετρελάθηκα με τις μάσκαρα που είδα και αμέσως την επόμενη μέρα πήγα και πήρα 2, την Sexy Black Mascara και την Cat Walk Mascara.



Η Sexy Black mascara υπόσχεται όγκο και έντονο μαύρο χρώμα. Έχει ένα μοναδικό βουρτσάκι, όπως και η Cat Walk και δεν είχα ξαναδοκιμάσει μάσκαρα με τέτοια βουρτσάκια. Η συσκευασία τόσο όμορφη και girly, συνδυάζει ροζ, δαντέλα και βελούδινα λουλουδάκια. Το αποτέλεσμα που δίνει είναι όντως έντονο μαύρο, ό,τι πρέπει για βραδινό εντυπωσιακό μακιγιάζ, με το βουρτσάκι μπορείτε να φτάσετε σε όλες τις  βλεφαρίδες, δίνει όγκο και καλό διαχωρισμό και το καλύτερο, κάνει τις βλεφαρίδες ΠΟΛΥ γυριστές. Φαίνονται σαν ψεύτικες!!
Τιμή:  5,90 E
(Στη φωτογραφία φοράω και το eyeliner..)




Η Cat Walk mascara υπόσχεται στιγμιαίο όγκο στο φουλ. Ήθελα να δοκιμάσω και τις ''αδερφές'' της Maxim Eyes και City Style, αλλά δυστυχώς είχαν τελειώσει στο κατάστημα που πήγα. Όλες με πολύ ιδιαίτερα βουρτσάκια και συσκευασίες σε έντονα χαρούμενα χρώματα. Η Cat Walk δίνει πιο ήπιο αποτέλεσμα από τη Sexy Black, χτίζεται εύκολα όμως και είναι τέλεια και για βραδινό και για πιο καθημερινό look. Χαρίζει διαχωρισμό, μήκος και χάρη στο βουρτσάκι μπορείτε να φτάσετε σε όλες τις βλεφαρίδες, τις οποίες αφήνει πολύ μαλακές. Tip για πιο έντονο μαύρο αποτέλεσμα:  Βουτήξτε το βουρτσάκι σε μια άλλη μάσκαρά σας που μπορεί να είναι πιο μαύρη και να βγάζει πολύ προιόν. Το έκανα και το αποτέλεσμα ήταν σούπερ έντονο!!
Τιμή: 3,60 Ε


Εδώ βλέπετε μακιγιάζ που έκανα με τη διπλή σκιά, το μολύβι και τις 2 μάσκαρα (ναι, τις χρησιμοποίησα και τις 2 μαζί! ). 


Τα προιόντα της Golden Rose με ενθουσίασαν. Είναι προιόντα εξαιρετικής ποιότητας και σε πολύ καλές τιμές.


Το site της εταιρείας: http://www.londessa.gr (εκεί μπορείτε να βρείτε και τα καταστήματα από τα οποία μπορείτε να αγοράσετε προιόντα Golden Rose).


Αυτό ήταν το σημερινό ποστ. Τα λέμε σύντομα στο επόμενο.......

                                                                 Lots of kisses,
                                                                     Betty

Σχόλια

  1. Πολύ όμορφες βλεφαρίδες σαν ψεύτικες!
    Η μάσκαρα πρέπει να είναι πολύ καλή, ενθουσιάστηκα με τα ματ κραγιόν θα τα αναζητήσω οπωσδήποτε :)
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα σε ευχαριστώ πάρα πολύ Λίλα μου!! όλα είναι τέλεια!!! να τα αναζητήσεις! :) :)

      Διαγραφή
  2. Φυσικά πήγα & πήρα από τα velvet lipsticks(κατέβηκα 2 φορές την εβδομάδα που θα κυκλοφορούσαν & ευτυχώς τη 2η τα βρήκα).
    Είναι απλά υπέροχα!
    Πρέπει να πάω να πάρω & μολυβάκια μου φαίνεται! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι υπέροχα?? Ποιες αποχρώσεις πήρες? Ναι κι εγώ από εκεί που αγόρασα τις μάσκαρα δεν είχαν έρθει ακόμη.... Κι εγώ θέλω μολύβια, μαύρο και καφέ!! φιλιάαααα

      Διαγραφή
    2. Στο stop to shop της Αριστοτέλους(δίπλα από τα Hondos) τα έχει σίγουρα.
      Πήρα το 07 & θέλω & κάποια άλλα που μ' άρεσαν οι αποχρώσεις!
      Καλό βραδάκι!

      Διαγραφή
    3. Αλήθεια??? Θα περάσω κι από κει τότε....!!! Με γεια, με γεια!!! ^_^

      Διαγραφή
  3. Καταπληκτικο το αποτελεσμα της μασκαρα Sexy Black!
    Και το μολυβακι φαινεται παρα πολυ καλο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μολύβι είναι εξαιρετικό!! Αφού άλλα μολύβια ακριβότερων εταιρειών είναι πιο σκληρά!! Τρελάθηκα..... Thank you!! :)

      Διαγραφή
  4. Θέλω κι εγω να δοκιμάσω να ματ κραγιονάκια! Πόσο κοστίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίες οι μάσκαρα!Και το κραγιόν έχει υπέροχο χρώμα!Γενικά σου έστειλαν και αγόρασες πολύ ωραία προϊόντα!Με γεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι , είναι όλα πολύ όμορφα!! Τις μάσκαρα τις χρησιμοποιώ κάθε μέρα, και αγαπώ το μολύβι και το κραγιόν πάρα πολύ, θα πάω να πάρω κι άλλα...!! :)

      Διαγραφή
  6. Kαλά, τι βλεφαριδάρες είναι αυτές?? Wow! Την sexy black την θέλω όπως και δήποτε! Από που την αγόρασες?
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!! Παλιότερα είχα μιο πυκνές και μακριές βλεφαρίδες, αλλά με τις πολλές μάσκαρα κτλ καταλαβαίνεις,,, :D Από ένα μαγαζάκι στη Θεσσαλονίκη... :) Στη σελίδα της Golden Rose υπάρχουν όλα τα καταστήματα όπου μπορείς να βρεις τα προιόντα...

      Διαγραφή
  7. Μου άρεσε πάρα πολύ το αποτέλεσμα της 1ης μάσκαρα! θα την δοκιμάσω σίγουρα! Με γεια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις