Review: Seventeen Natural Velvet Longlasting Matte Foundation



Σήμερα θα σας μιλήσω για το foundation της Seventeen Natural Velvet. Το χρησιμοποιώ ένα χρόνο και κάτι και είναι από τα αγαπημένα μου foundations. Πιστέυω πως είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν και ότι αξίζει να υπάρχει σε κάθε beautyaddict συλλογή.

Τι ισχυρίζεται η εταιρεία:
Το βελούδινο άγγιγμα του, η καλυπτικότητα του και η δράση των συστατικών του είναι εξαιρετικά και επιπλέον είναι μια προσιτή πολυτέλεια
  • Υγρό make up μη λιπαρό με πρωτοποριακή σύνθεση.
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
  • Προσφέρει ματ αποτέλεσμα και βελούδινη όψη.
  • Παρέχει τέλεια κάλυψη χάρης την κρεμώδη υφή του!
  • Ανανεώνει την επιδερμίδα προσφέροντας ενυδάτωση και ταυτόχρονα αντιρυτιδική προστασία όλη ημέρα.
  • Εμπεριέχει Βιταμίνες Α,Ε & F καθώς και φυσικούς πολυσακχαρίτες.
  • Το σύμπλεγμα αυτών των συστατικών δεσμεύει την υγρασία που απαιτεί η επιδερμίδα και παράλληλα συμβάλλει στον περιορισμό των λεπτών γραμμών έκφρασης.
  • Εμπλουτισμένο με δείκτη προστασίας SPF 20 για προστασία της επιδερμίδας από την φθορά που οφείλετε στον ήλιο, δεσμεύοντας με αυτόν τον τρόπο τις ελεύθερες ρίζες .
  • Απλώνετε πολύ εύκολα χαρίζοντας ομοιόμορφο φυσικό αποτέλεσμα και παραμένει σταθερό όλη μέρα.
  • Προσφέρεται σε 7 ειδικά μελετημένες αποχρώσεις για να καλύψουμε τις χρωματικές ανάγκες όλων των γυναικών.

Έχω να πω ότι είναι ένα αρκετά βαρύ foundation, πολύ καλυπτικό χωρίς να δίνει cakey αποτέλεσμα (εκτός αν το παρκάνετε με την πούδρα). Η σύσταση του είναι πηχτή και λίιγο κολλώδης, γιατί όπως είπα δεν είναι ελαφρύ και λεπτόρευστο. Δεν θα λεγα ότι δίνει ματ αποτέλεσμα, πιο πολύ dewy και εμφανίζεται μετά από κάποια ώρα λιπαρότητα αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, αν έχετε κανονική πιστέυω θα είναι τέλειο καθώς είναι αρκετά ενυδατικό και κρεμώδες. Εγώ το σετάρω συνήθως με την πούδρα ελεύθερης μορφής της Seventeen, την Loose Face Powder, που δίνει πολύ ματ και σταθερό αποτέλεσμα, βελούδινο και αψεγάδιαστο. Σίγουρα πάντως θεωρώ ότι χρειάζεται λίγη πούδρα. Καλύπτει ομοιόμορφα ανοιχτούς πόρους και ατέλειες, χωρίς να τους τονίζει. Περιέχει βιταμίνες και SPF20, που αποτελούν πολύ θετικά χαρακτηριστικά. Έχει αντλία, κάτι που αρέσει σε πολλές. Έχει ένα πουδρένιο- λουλουδάτο άρωμα, ελαφρύ, που όμως μετά από ένα χρονικό διάστημα αλλοιώνεται. Είναι πολύ οικονομικό, αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 17 ευρώ και έχει μεγάλη ποσότητα, 35ml.

Το Natural Velvet της Seventeen είναι ένα αγαπημένο μου foundation και το συνιστώ αν θέλετε μία καλυπτική βάση για άψογο αποτέλεσμα.

Το έχετε δοκιμάσει; Ποιο είναι το αγαπημένο σας foundation αυτή την εποχή;

Τα λέμε στο επόμενο ποστ....                  
                                                                  Lots of kisses,
                                                                     Betty

Σχόλια

  1. το έχω δοκιμάσει σε δειγματάκι όμως, και θυμάμαι πως μου άρεσε αρκετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχω δοκιμάσει σε δείγμα! Εγώ γενικά προτιμώ το ματ αποτέλεσμα!! Αλλά σαν προιόν σίγουρα είναι πολύ καλό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που τα βρίσκετε τα δείγματα από Seventeen? :D κι εγώ προτιμώ το ματ αποτέλεσμα και ό,τι ματ κυκλοφορεί θέλω να το δοκιμάζω αλλά το συγκεκριμένο το λατρεύω για την κάλυψη που δίνει...! :)

      Διαγραφή
  3. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά γενικά προτιμώ τα πιο ελαφριά κι ας μη δίνουν τέλεια κάλυψη...Εγώ χρησιμοποιώ της Maybelline το dream satin liquid και είμαι πολύ ευχαριστημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αα δν το έχω δει ή δοκιμάσει αυτό που λες... εμένα μου αρέσει η μεγάλη κάλυψη, εξαρτάται από τις ανάγκες της επιδερμίδας και το τι μακιγιάζ θα κάνεις κάθε φορά...

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίο ποστ!Θα ήθελα να το δοκιμάσω σε δείγμα.Από αυτά που λες φαίνεται ενδιαφέρον.Εγώ αυτό τον καιρό δοκιμάζω το better skin της Maybelline! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις