Mini review: Ebay Jessup Brushes

Καλησπέρα σας! Έχουμε καιρό να τα πούμε και μου λείψατε.... μου έλειψε το blogging...αλλά μπορείτε να με βρείτε συχνά στο Facebook, στο προφίλ του Blog , όπως και στη σελίδα, που την ανανεώνω με διάφορα beauty posts και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα. Την σελίδα αυτή τη βλέπω σαν ένα beauty magazino και χαίρομαι πολύ όταν βλέπω πως έχει απήχηση και σας ενδιαφέρουν πραγματικά τα makeup looks, hair tutorials και DIYs που βρίσκω και αρέσουν πολύ σε μένα...
Ξέρω έχετε δει άπειρες φορές και διαβάσει κριτικές για τα περίφημα πινέλα από το Ebay...
Ε μια ακόμα κριτική πάντα είναι χρήσιμη θεωρώ..... Εγώ λοιπόν, πριν αρκετούς μήνες παρήγγειλα πινελάκια από το αγαπημένο Ebay, 2 διαφορετικά σετάκια από τον ίδιο πωλητή που βγήκε πολύ καλός, τον Onmyway1975.  Το σετ των λευκών πινέλων , ακριβώς το ίδιο link, δεν το βρήκα για να σας το δώσω, όμως ο ίδιος πωλητής έχει πολλά προϊόντα για να διαλέξετε. Επίσης, τα ίδια πινέλα με λίγο ψάξιμο πιστεύω θα τα έχουν και άλλοι πωλητές.
Πάμε στο review...  Το πιο σημαντικό απ 'όλα για το σετ των λευκών πινέλων.... Τα πινέλα είναι ΠΟΛΎ ΑΠΑΛΆ. Ναι , πολύ πιο απαλά από πολλά άλλα ακριβότερα και επώνυμα πινέλα. Είναι απαλά και πυκνά και δεν μαδάνε. Το μόνο αρνητικό είναι ότι μετά το πλύσιμο έγιναν κάποιες ρωγμές στις λαβές σε κάποια αλλά πιστεύω πως είναι εντάξει. Ούτε έσπασαν, ούτε ξεθώριασε το χρώμα.
Για το σετ των κίτρινων πινέλων, έχω να πω ότι τα μεγαλύτερα, παχουλά πινέλα είναι εξαιρετικά, απαλά, υπέροχα. Το χοντρότερο πινελάκι, αυτό της πούδρας, κάνει καταπληκτική δουλειά, είναι πολύ πυκνό και είναι το καλύτερο πινέλο για εφαρμογή πούδρας. Το stippling είναι πολύ απαλό και αποτελεσματικό και εκτός από εφαρμογή foundation, είναι κατάλληλο και για υγρά ρουζ αλλά και στερεά για να πετύχετε λιγότερο έντονο αποτέλεσμα. Το αρνητικό είναι ότι τα μικρότερα πινελάκια σκιών είναι λίγο σκληρά, σε σχέση με τα άλλα, αλλά όχι ότι δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε.
Η παραγγελία ήταν χωρίς μεταφορικά έξοδα, τα πινέλα ήταν πολύ οικονομικά σχετικά με το πόσο καλά βγήκαν και ήρθαν και πολύ γρήγορα, ακριβώς την πρώτη μέρα από το διάστημα που σας δίνει το Ebay.




Αυτό ήταν το σημερινό ποστ... Ελπίζω να τα πούμε σύντομα στο επόμενο......

                                                                 Lots of kisses, 
                                                                     Betty 

Σχόλια

  1. Έχω ένα παρόμοιο σετ πινέλα και όντως είναι αξιοπρεπέστατα και δεν μαδάνε καθόλου. Τα έχω περίπου 4 μήνες και τα έχω πλύνει 5-6 φορές και δεν έχει φύγει ούτε μία τρίχα. Το μόνο πρόβλημα που πρέπει να προσέξεις είναι ότι δεν είναι καλά ενωμένη η λαβή με το υπόλοιπο πινέλο και με τα πλυσίματα μπορεί να ξεκολλήσει. Τουλάχιστον εγώ αυτό έπαθα στο 2ο ή 3ο πλύσιμο και το ξανακόλλησα. Να προσέχεις να μην πηγαίνει νερό στην ένωση και να τα βάζεις να στεγνώνουν αρχικά ανάποδα. Επιπλέον μου φαίνεται ότι χρησιμοποιώντας brush guards γίνονται ακόμα πιο μαλακά μετά το πλύσιμο! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές.. Μου έχει συμβεί πολλές φορές, σε άλλα πινέλα, να ξεκολλήσει το κάτω μέρος. Ελπίζω να μην συμβεί αυτό στα συγκεκριμένα. Συνήθως, έτσι κι εγώ τα τοποθετώ στο στέγνωμα, ανάποδα, αλλά το κακό είναι ότι δεν στεγνώνουν γρήγορα τα πινέλα σε αυτή τη θέση, όχι αυτά, όλα τα πινέλα..:)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις