Hondos Center Haul - The March Edition

Hello everyone! Σήμερα έχουμε καινούργιο ποστ με αγορές από το Hondos Center... Σε όλες αρέσουν τα hauls, ε κορίτσια;;;
Πόσο καιρό περιμένω να τεστάρω το νερό Micellaire από την Garnier; Και γιατί περιμένω;;; Διότι σε όποιο σουπερμάρκετ της Θεσσαλονίκης και να πήγα, και ναι γύρισα πολλά για να το βρω, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. Για πολύ καιρό. Και ναι, επιτέλους τα ράφια γέμισαν στο Hondos Center. Και μάλιστα, ήρθε και καινούργια κυκλοφορία, ένα προϊόν που δεν γνώριζα την ύπαρξή του. Μάλλον, είναι πολύ φρέσκο. Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire από την Garnier για Μικτές-Λιπαρές Επιδερμίδες, που αφαιρεί το μακιγιάζ, καθαρίζει την επιδερμίδα και αφήνει και ματ αποτέλεσμα. Αναρωτιέμαι, είναι Dupe του Bioderma Sebium H2O; Από εμφάνιση και χρωματισμούς, σίγουρα μας το θυμίζει, όπως μοιάζουν και τα ''κόκκινα'' αδερφάκια τους, για ευαίσθητες επιδερμίδες. Κοστίζει 6 Ευρώ και κάτι. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω την άποψή μου....
Στη σελίδα της Garnier στο Facebook, αναφέρεται ότι όλο το Μάρτιο όλα τα προϊόντα καθαρισμού και άλλων κατηγοριών, είναι 1+1.Στο Hondos Center, δεν έγραφε πουθενά για αυτή την προσφορά, καμία πωλήτρια, ούτε η ταμίας είπαν τίποτα. Με έπιασαν κορόιδο ή το νερό δεν ήταν μέσα στην προσφορά; Who knows?

Άλλο ένα πολυδιαφημισμένο προϊόν της Garnier, που από την αρχή που το είδα, μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Τα νέα μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ Micellaire, γύρω στα 4 Ευρώ.
Εγώ για τη νέα σειρά της Mac, Isabel and Ruben Toledo, πήγαινα, αλλά σαν να μην ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα και μου έμοιαζαν κραγιόν που ήδη έχω στη συλλογή μου, όπως τα Mac Retro Matte, κι έτσι κατέληξα να πηγαίνω στη Seventeen και να ξανά αγοράζω το Matte Lipstick no20, το οποίο είχα στο παρελθόν, αλλά μου έσπασε και ήθελα να το αντικαταστήσω. Κοστίζει μόνο 9,90 Ευρώ και είναι εξαιρετικής ποιότητας, ματ και βουτυρένια, δεν στεγνώνουν τα χείλη και διαρκούν πολύ. Έχουν και spf 15. Σας δείχνω και swatches από άλλα της ίδιας συλλογής, που μου τράβηξαν την προσοχή.
Photo (http://www.allurabeauty.com/wp-content/uploads/2015/01/MAC-Toledo-Allura-Sneak-Peek.jpg)
Τέλος, αγόρασα μία υπέροχη θήκη για τα καλλυντικά μου και χάρηκα πολύ, που βρήκα κάτι τέτοιο στο Hondos Center.
Αυτές ήταν οι σημερινές μου αγορές... Εσείς αγοράσατε κάτι πρόσφατα, που να σας άρεσε πολύ;
Τα λέμε στο επόμενο ποστ....
                                                                  Lots of kisses, 
                                                                     Betty 

http://twogirlsshare.blogspot.gr/2014/09/hondos-center-haul-september-edition.html
Vacation Edition: http://twogirlsshare.blogspot.gr/2014/07/summer-vacation-hondos-center-haul.html

Σχόλια

  1. Με γεια όλα! :)
    Δεν ήξερα πως η Garnier έβγαλε & άλλο νεράκι. Δεν πρέπει πάντως να είναι μες στην προσφορά & γενικά αρκετά από τα προϊόντα τους δυστυχώς δεν είναι.
    Να μας πεις άποψη. ;)
    Πολύ ωραίο & παιχνιδιάρικο χρώμα έχει το κραγιόν της Seventeen!
    Αν θες γενικά ακριλικές θήκες για τα καλλυντικά, θα πρότεινα καλύτερα να τις πάρεις από ebay, γιατί ειδικά στα hondos, αλλά & στα περισσότερα καταστήματα εδώ, σου πιάνουν τον πωπούλη καλά καλά.

    Καλό βραδάκι Δέσποινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Δέσποινά μου! Ναι , ούτε εγώ το ήξερα. Άλλοι λένε ότι είναι, άλλοι ότι δεν είναι, τι να πω. Να δούμε αν θα απαντήσει η Garnier, γιατί ρώτησα. Θα σας πω σε λίγες μέρες πώς μου φάνηκε. Είναι εντελώς ανοιξιάτικο-καλοκαιρινό χρώμα, από τις ωραιότερες αποχρώσεις της σειράς, πιστεύω. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ψάξει για θήκες στο ebay, αλλά σε ένα άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα τέτοιου τύπου, σίγουρα είναι ακριβότερα στα Hondos, αλλά αυτή τη στιγμή μου φάνηκε ευκολότερο να το αρπάξω που το είδα μπροστά μου! χαχα και δεν ξέρω και τη διαδικασία, δηλαδή σε τι κατάσταση θα έρθει η παραγγελία, γιατί δεν έχω ξανά πάρει κάτι ογκώδες απ' έξω. Να σαι καλά, φιλάκια!!

      Διαγραφή
  2. Όλα είναι πολύ όμορφα, με γεια..
    η θήκη για τα καλλυντικά με εντυπωσίασε πάρα πολύ,
    Φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι πολύ καλής ποιότητας η θήκη και πολύ βολική, αξίζει! Φιλιά :)

      Διαγραφή
  3. Το νεράκι φαίνεται υπέροχο, θα ήθελα πολυ να το δοκιμάσω, αν και εχω το bioderma!
    Με γειά σου, καλοφόρετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ έχω το bioderma, αλλά έπρεπε να δοκιμάσω κι αυτό! :D Σε ευχαριστώ πολύ! :)

      Διαγραφή
  4. ουάου!!!!! το νεράκι δεν το είχα ξαναδεί. ούτε το είδα στα hondos που πήγα εχτές! μπορεί να μην το είχαν φέρει εδώ. Νομίζω θα το πάρω όταν το βρω :) Καλώς ήρθα στο blog σου :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικά υπήρχε μεγάλη έλλειψη από τα συγκεκριμένα νερά.... Να το πάρεις... Να σαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ! Καλώς ήρθες! :) <3

      Διαγραφή
  5. Πολύ ωραία όλα, με γεια! Τα ματ κραγιόν της Seventeen απλά τα αγαπώ, έχω 4 μέχρι στιγμής και θέλω κι άλλα! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Σταυρούλα!! Ναι είναι τέλεια τα κραγιόν, εγώ έχω 3!! :D :D

      Διαγραφή
  6. Thank you so much for your kind words! I am doing the best I can and I am so glad that it comes out. What can I say about yours? It 's so classy and elegant! You 're a real professional! Thank you again for stopping by my blog and commenting. Maybe we could make a collaboration someday. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραία όλα και κυρίως η θήκη οργάνωσης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις