Review: Natural Fix All Day Matt Make Up

Έχω καιρό να γράψω νέα ανάρτηση και μου έλειψε..Μου έλειψε η αλληλεπίδραση μαζί με άτομα, με τα οποία μοιράζομαι το ίδιο πάθος και την ίδια επιθυμία για προϊόντα ομορφιάς, καλλυντικά, είδη μακιγιάζ και όχι μόνο.... Γιατί, ίσως το έχετε βιώσει και κάποιες από εσάς στην καθημερινότητά σας, αλλά δεν καταλαβαίνουν όλοι γιατί μπορεί να σου αρέσουν τόοοσο τα καλλυντικά. Θεωρείται από πολλούς υπερβολή.
Σήμερα λοιπόν, θα σας μιλήσω για το πώς φάνηκε σε εμένα η δοκιμή του foundation της Radiant, Natural Fix All Day Matt Make up. Πρέπει να αναφέρω, σε αυτό το σημείο, μία αλήθεια... Όταν, πέρσι αν δεν κάνω λάθος, έγινε μεγάλος ντόρος, πολύ hype, όπως λέγεται, για το συγκεκριμένο foundation, πήγα στα Hondos Center, και πήρα λίγο από το tester για να το δοκιμάσω, και να αποκτήσω μία άποψη για αυτό... Δεν μου είχε αρέσει καθόλου. Από το TESTER. Δεν μου είχε κάτσει καλά και θεώρησα υπερβολικές τις απόψεις των κοριτσιών στο youtube κυρίως, που το εκθείαζαν. Επίσης, κοστίζει και γύρω στα 20 Ευρώ, οπότε πίστεψα πως είναι αρκετά για drugstore ελληνικό foundation.
Η γνώμη μου άλλαξε εντελώς, φέτος, πριν λίγους μήνες, όταν μου δόθηκε η δυνατότητα από τη Radiant, σε ένα υπέροχο event, που είχα την χαρά να παρευρεθώ, να δοκιμάσω το Natural Fix.
Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι: Δίνει ματ αποτέλεσμα, φυσική κάλυψη, μεγάλη διάρκεια, είναι σταθερό ακόμη και στις δύσκολες συνθήκες, (συνθήκες ζέστης, υγρασίας ή συνεχούς έντονης δραστηριότητας), έχει SPF 15. Περιέχει φυτικό εναλλακτικό του υαλουρονικού οξέως, πλούσιο σε πολυσακχαρίτες, βιταμίνη Ε και ειδική λεπτόκοκκη σκόνη που ρυθμίζει τη λιπαρότητα. Είναι non-acnegenic, χωρίς parabens και ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
Εγώ θα προσθέσω ότι έχει παχιά, κολλώδη σύσταση, γίνεται ένα με την επιδερμίδα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 6 αποχρώσεις. Εγώ δυστυχώς, δεν έχω τη σωστή, είναι ένα τόνο πιο σκούρη, από την ιδανική. Έχει πολύ μεγάλη κάλυψη και είναι το κατάλληλο foundation, για όσες έχουν λιπαρότητα. Χρειάζεται ελάχιστη πούδρα και το αποτέλεσμα διαρκεί. Όσον αφορά το non-acnegenic, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, διότι αυτή την περίοδο είμαι σε έξαρση, επομένως δεν μπορώ να πω με σιγουριά, αν επηρεάζει την ακμή ή όχι. Μου θύμισε αρκετά το Erre Due Perfect Matte Foundation, στη σύσταση και το ματ τελείωμα και λίγο, από τη Seventeen, το Natural Velvet Longlasting Matte Foundation, στην τέλεια κάλυψη, το οποίο είναι και ένα από τα αγαπημένα μου foundations.
Είναι ένα πολύ καλό foundation, το οποίο θα ξανά αγόραζα στο μέλλον, γι' αυτό θα σας συμβούλευα να μην εμπιστεύεστε πολύ τα testers των καταστημάτων, γιατί είναι εκτεθειμένα, σε φώτα, σε μικρόβια, πολλές φορές χωρίς καπάκι και σίγουρα θα έχουν υποστεί κάποια αλλοίωση ή μπορεί να έχουν λήξει.



Τα λέμε στο επόμενο ποστ.... 
Υ.Γ Επειδή γνωρίζω, ότι αρκετές από εσάς παρακολουθείτε ξένες τηλεοπτικές σειρές, ρίξτε μια ματιά στο http://www.abouttvseries.gr, μια εθελοντική προσπάθεια ανθρώπων με μεράκι και αγάπη για τις ξένες σειρές, αλλά και τη μουσική. Εκεί θα βρείτε νέα και κριτικές σειρών που αγαπάμε. Γράφω κι εγώ, γιατί είμαι μεγάλη fan των ξένων αμερικανικών, αλλά και βρετανικών σειρών.
                                                                  Lots of kisses, 
                                                                     Betty 

Σχόλια

  1. δεν το έχω δοκιμάσει!όσο για το site με τις σειρές.....ευχαριστούμεεεε!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σ λεγα να το δοκιμάσεις, αν θέλεις σταθερότητα και κάλυψη... Να είσαι καλά!! :)

      Διαγραφή
  2. θέλω και γω πολύ να το δοκιμάσω αλλά με αποτρέπει η τιμή να σου πω την αλήθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω κι εγώ την αλήθεια, είναι ένα θεματάκι οι τσιμπημένες τιμές της Radiant... Ωστόσο, κάποια πράγματα αξίζουν.... :)

      Διαγραφή
  3. Είναι όντως πολύ καλό! Καλά τα περισσότερα testers είναι αίσχος για τους λόγους που ανέφερες! Φιλιά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Betty !! Είσαι πολύτιμο μέλος της ατσαμοπαρέας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρόζα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Αγαπώ το ΑΤΣΑΜ και θέλω το καλύτερο γι' αυτό! :)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις