Gaia Ethereal Beauty - Natural Cosmetics - by D.M.B.

Η Θεά Γαία ή Θεά Γη είναι η πρωταρχική και μία από τις αρχαιότερες θεότητες της Ελληνικής Μυθολογίας. 

Στη θεογονία του Ησιόδου προϋπήρχαν της δημιουργίας του κόσμου, αυτογέννητοι, η Γαία, μαζί με το Χάος και τον Έρωτα. 

Όλη η διαμόρφωση του κόσμου ξεκινάει από τη Γαία, η οποία δημιουργεί το σύμπαν, γεννώντας τα συστατικά του και μαζί με το Χάος, αποτελούν το πρώτο Κοσμικό Ζευγάρι της Δημιουργίας.

Η Γαία, η Μητέρα Γη, Μητέρα των Πάντων, είναι η προσωποποίηση της φύσης, η δύναμη που γεννά όλη την πλάση, που περιβάλλει τον κόσμο και λατρεύεται ως η υπέρτατη θεότητα.
Εμπνευσμένη από το μύθο της Θεάς Γαίας, η εταιρεία DMB Hellas Products δημιούργησε τη σειρά φυσικών καλλυντικών Gaia Ethereal Beauty, που είναι βασισμένη στο βιολογικό ελαιόλαδο, το οποίο, σε συνδυασμό με το έλαιο φιστικιού, αποτελεί το δώρο της Ελληνικής Γης στον άνθρωπο. Το λάδι ελιάς, το Χρυσό Υγρό, γνωστό για τις ιαματικές, αντιοξειδωτικές, επουλωτικές και βαθιά ενυδατικές και μαλακτικές του ιδιότητες, αποτέλεσε τον πρώτο και σημαντικότερο καλλυντικό παράγοντα στην Αρχαία Ελλάδα για τη φροντίδα του σώματος, των μαλλιών και του προσώπου. Το έλαιο φιστικιού είναι γνωστό και ως φυσικός μαλακτικός παράγοντας, προέρχεται από ένα από τα αρχαιότερα ανθοφόρα δέντρα και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τις βασίλισσες της αρχαιότητας για τις θρεπτικές, αναζωογονητικές και ενυδατικές του ιδιότητες.

Όλα τα προϊόντα Gaia Ethereal Beauty είναι πλούσια σε φυσικής και φυτικής προέλευσης συστατικά, βιολογικά, φυτικά εκχυλίσματα και έλαια, φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Παρασκευάζονται και είναι εργαστηριακά ελεγμένα, σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Παραδοσιακά, βιολογικά και φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία με μοναδικά αποτελέσματα, συνδυάζονται αρμονικά για να χαρίσουν ένα πρωτόγνωρο αίσθημα χαλάρωσης και ευεξίας με συναρπαστικά, μοναδικά και σαγηνευτικά αρώματα.
Το βιολογικό λάδι ελιάς ως συστατικό περιποίησης, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες, βιταμίνες Ε & Α, προστατεύει, ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα, αυξάνει την ελαστικότητά της και βοηθά στην αναδόμησή της και από τα συμπτώματα της πρόωρης γήρανσης. Παράλληλα περιποιείται τα μαλλιά χαρίζοντάς τους λάμψη, μεταξένια υφή και ενυδάτωση σε βάθος.
Το έλαιο φιστικιού, γνωστό για τις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες, σε συνδυασμό με το λάδι ελιάς, αποτελεί την τέλεια προστασία για το δέρμα και τα μαλλιά.
Η ποικιλία των προϊόντων της σειράς είναι μεγάλη και συμπεριλαμβάνει αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, χεριών, ποδιών, scrub, γαλακτώματα και καθαριστικά προσώπου, σαμπουάν και μάσκες μαλλιών με διάφορες μυρωδιές και πλούσια συστατικά. 
Έχω τη χαρά να σας παρουσιάσω κάποια από τα προϊόντα της Gaia Ethereal Beauty και μόλις τα δοκιμάσω, θα σας πω την ολοκληρωμένη μου άποψη. Μέχρι τώρα, οι εντυπώσεις είναι εξαιρετικά θετικές και τα αποτελέσματα θεαματικά. 
Τα προϊόντα της Gaia Ethereal Beauty μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Hondos Center, Galerie De Beaute, σε καταστήματα καλλυντικών και επιλεγμένα φαρμακεία. Σύντομα έρχεται και διαγωνισμός με προϊόντα της Gaia Ethereal Beauty.
Οι σελίδες της εταιρείας:
Αυτό ήταν το σημερινό ποστ... Μέχρι το επόμενο.....
   
                                                                        Lots of kisses, 
                                                                             Betty 

Σχόλια

  1. Ωραία παρουσίαση Μπέτυ μου! Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει την κρέμα ποδιών και το τέλειο λάδι σώματος pomegranate & almond milk που βλέπω ότι έχεις και εσύ και τα λατρεύω! Φιλιά πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Σταυρούλα μου , για όλα!! Εγώ δεν τα δοκίμασα όλα ακόμα και κάποια προορίζονται και για το Giveaway!! <3 :) :)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις