My testing news: Garnier, Eveline, Castalia, Frezyderm

Γεια σας κορίτσια! Καλό μήνα Απρίλιο να έχουμε!

Αυτόν τον καιρό δοκιμάζω κάποια προϊόντα και τώρα θα σας εκφράσω τις σκέψεις μου γι' αυτά.

Στο προηγούμενο ποστ, με τις αγορές του Μαρτίου από το Hondos Center, σας έδειξα το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire από την Garnier για Μικτές-Λιπαρές Επιδερμίδες. Μετά από μιάμιση εβδομάδα χρήσης περίπου, η εντύπωση που μου άφησε είναι γενικά θετική. Το κατατάσσω μία θέση κάτω από το Bioderma Sensibio, το οποίο για μένα είναι το κορυφαίο νερό ντεμακιγιάζ, και πάνω από το Bioderma Sebium. Το Garnier δροσίζει αστραπιαία, αφήνει ένα κύμα δροσιάς, μόλις το εφαρμόσετε. Συσφίγγει στιγμιαία τους πόρους και την επιδερμίδα, αρχικά τραβάει λίγο και γι' αυτό πιστεύω ότι είναι καλό μετά να ενυδατώσετε το δέρμα σας. Στεγνώνει γρήγορα και καθαρίζει καλά, εγώ χρησιμοποιώ ένα βαμβάκι για τη μία πλευρά του προσώπου κι ένα απ' την άλλη και στο τέλος το ξανά περνάω για να σιγουρευτώ ότι καθάρισε εντελώς. Αφήνει ένα ''κολλώδες φιλμ'' στην επιδερμίδα και το δέρμα, ενώ είναι στεγνό, έχει μία γυαλάδα. Ίσως κοκκινίσει στην αρχή λίγο τα σπυράκια, εάν έχετε, αλλά όχι σε ανησυχητικό βαθμό. Μετά το δέρμα ''φαίνεται ήρεμο.'' Το νερό αυτό είναι μία καλή οικονομική επιλογή, ωστόσο, θέλω να δοκιμάσω και το πρώτο που βγήκε από τη σειρά, το ροζ, για να δω τις διαφορές.


Τα νέα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, που είναι εμποτισμένα με νερό Micellaire, της Garnier, είναι όντως πολύ απαλά, δεν ερεθίζουν καθόλου την επιδερμίδα, αλλά δεν είναι πολύ υγρά, πολύ εμποτισμένα και δεν αρκούν για καλό καθαρισμό από το μακιγιάζ. Χρειάζονται δύο μαντηλάκια και μετά πέρασμα με νερό Micellaire. Σε γενικές γραμμές, είναι καλά μαντηλάκια και θα τα ξανά έπαιρνα, γιατί τα μαντηλάκια PON PON, που χρησιμοποιούσα τελευταία, παρατήρησα ότι ερέθιζαν το δέρμα και αυτό είναι αρνητικό, εάν έχετε ακμή.



Τυχαία, βρέθηκε στα χέρια μου ένα δείγμα της matttifying BB cream 8 in 1, της εταιρείας Eveline Cosmetics, την οποία δεν γνώριζα και ενθουσιάστηκα. Είναι όντως ματ, δεν ερεθίζει την επιδερμίδα, και η λιπαρότητα αργεί πολλές ώρες να κάνει την εμφάνισή της. Καλύπτει πολύ ικανοποιητικά, σαν ένα foundation μέτριας κάλυψης και ''κρύβει'' τους πόρους. Για μένα, βρίσκεται κάπου ενδιάμεσα από τις δύο BB της Garnier. Η σύστασή της μου θυμίζει mousse, δεν είναι λεπτόρρευστη, αλλά απλώνεται εύκολα. Το μόνο αρνητικό της είναι ότι περιέχει parabens. Θα την αγοράσω σίγουρα σε full size.
photo: by Eveline Cosmetics

Η εταιρεία Castalia είχε την καλοσύνη, πριν λίγο καιρό, να μου στείλει αυτά τα δειγματάκια. Τα δοκίμασα όλα, μου άρεσαν πολύ και κάθισαν καλά στο δέρμα μου. Η Sensial Soothing Creme είναι μία λεπτόρρευστη κρεμούλα που προσφέρει απαλή ενυδάτωση και καταπραΰνει την επιδερμίδα. Αυτή που μου άρεσε περισσότερο ήταν η Dermopur Matifying Facial Creme, ματ ενυδατική κρέμα, καθόλου λιπαρή για το πρόσωπο, και η Dermopur Tinted Matifying Facial Creme, ματ ενυδατική κρέμα με χρώμα, τις οποίες σκοπεύω να πάρω σύντομα σε κανονική συσκευασία.





Τέλος, ξεκίνησα να δοκιμάζω την  

Frezyderm Ac-Norm Medilike Effect Type 3, που περιέχει φυσικά συστατικά, και είναι μία εξειδικευμένη κρέμα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική επιλογή των φαρμακευτικών αγωγών.

photo: by Frezyderm










Εσείς τι δοκιμάζετε αυτό τι διάστημα;
Τα λέμε στο επόμενο ποστ....
                                                                  Lots of kisses, 
                                                                       Betty 

Σχόλια

  1. Ηθελα να δωσω μια ευκαιρια στα μαντηλακια αλλα αφου δεν ειναι και πολυ υγρα θα το σκεφτω σοβαρα,χαχαχα... όσο για την bb cream θα παω να την τσεκαρω αυριο γιατι ψαχνω κατι πιο ελεφρυ για την περιοδο της ανοιξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι , τα μαντηλάκια, ειδικά τα πρώτα πρώτα δεν είναι πολύ υγρά, όσο προχωράς προς τη μέση είναι κάπως καλύτερα... Η bb είναι πάρα πολύ καλή , μπορείς να τη βρεις και ηλεκτρονικά.makeup ελαφριά έχει η bourjois και μάλιστα αυτή την περίοδο έχει 25% έκπτωση!! .. :)

      Διαγραφή
  2. Αυτό το Micellaire νεράκι the Garnier δεν το πετυχαίνω πουθενά! Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά θέλω τόσο πολύ να το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή η Garnier βάζει συνέχεια προσφορές, εξαντλούνται αμέσως! Κι εγώ τα έψαχνα καιρό....

      Διαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω με την άποψή σου για τα μαντηλάκια Garnier, τα συγκεκριμένα δε με τσούζουν αλλά δεν είναι τόσο υγρά όσο θα ήθελα, προσθέτω κι εγώ micellaire για να τα χρησιμοποιήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα μαντηλακια εγω τα αγαπησα..πρωτη φορα παιρνω μαντηλακια που δεν με τσουζουν ουτε στο ελαχιστο..τη BB της EVELINE την ειχα παλια και την ειχα αγαπησει αλλα δεν την ξαναπηρα λογω συστατικων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ φοβάμαι τα συστατικά της bb, τα ξαναδιάβασα, πολλάαα parabens........ :/

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις