Ventus Beaute Aromatherapy Cosmetics - by D.M.B Hellas


Η DMB Hellas Products, με δυναμική παρουσία από το 2003 σε καταστήματα καλλυντικών, φαρμακεία, μικρές και μεγάλες αλυσίδες supermarket σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα ομορφιάς για τη γυναίκα, τον άνδρα, αλλά και ολόκληρη την οικογένεια.

Με ιδιαίτερα υψηλή οικολογική και κοινωνική ευαισθησία, δημιουργεί ολοκληρωμένες καθημερινές και επαγγελματικές σειρές περιποίησης, για ολόκληρο το σώμα, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά που όλοι κρύβουμε μέσα μας.
Για την DMB Hellas Products, οι νέες ιδέες αποτελούν έμπνευση. Μια μοναδική πρόκληση για τη δημιουργία ξεχωριστών προϊόντων, απόλυτα συνυφασμένων και εναρμονισμένων με τις παγκόσμιες τάσεις στο χώρο των καλλυντικών.

Με οδηγό τη φύση, η DMB εμπνεύστηκε την υψηλής ποιότητας σειρά καλλυντικών προϊόντων, Ventus Beaute Aromatherapy. Με βασικές πρώτες ύλες, τα φυτικά και βιολογικά εκχυλίσματα φρούτων, βοτάνων και λουλουδιών, δημιούργησαν καλλυντικά, τα οποία προστατεύουν το δέρμα από την καθημερινή ταλαιπωρία της έντονης ζωής.
Οι πλούσιες και ποικίλες φόρμουλες, με φυσικά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα, που εμπεριέχονται στα προϊόντα Ventus Beaute Aromatherapy, καθιστούν δυνατή την ουσιαστική θρεπτική και ενυδατική δράση και κρατούν τα υψηλά στάνταρ στην αποτελεσματικότητά τους.
Η επιδερμίδα είναι πιο ανανεωμένη και σφριγηλή. Ολόκληρο το πνεύμα τονώνεται, όπως και το σώμα, το πνεύμα και η διάθεση, απομακρύνοντας το άγχος και την ένταση της καθημερινότητας, απολαμβάνοντας αυτά, που η φύση μας χαρίζει απλόχερα.

Η DMB Hellas Products, κυκλοφορεί και άλλες σειρές με προϊόντα περιποίησης, όπως τη σειρά Gaia Ethereal Beauty, για την οποία μιλήσαμε στο προηγούμενο ποστ, τη Natural Touch, που περιλαμβάνει εξαιρετικής ποιότητας φυσικά σφουγγάρια θαλάσσης, λούφες και σφουγγάρια μπάνιου και τη σειρά προϊόντων X-BITE, B4-BITE και AFTER BURN, η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την προστασία ολόκληρης της οικογένειας από τσιμπήματα εντόμων, μεδουσών και ηλιακών εγκαυμάτων.

Η σερά Ventus Beaute Aromatherapy περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, από Foam Baths, Shampoos, Hair Balsams & Masks, Body Milks, Butters & Scrubs, Hand Cremes, Hair Gels, Κρεμοσάπουνα και Ασετόν, μέχρι και επαγγελματικά προϊόντα spa, όλα σε υπέροχες μοναδικές μυρωδιές, διαβάστε μόνο μερικές από αυτές:Pomegranate & Almond Milk, Sugar Cream & Pistachio, Gardenia & White Tea, Pink Lotus & Ylang - Ylang, Coconut & Monoi De Tahiti, Vanilla Musk & Coffee, Coco Choco & Raspberry. Οι περισσότερες κρέμες σώματος περιέχουν πολύ θρεπτικά συστατικά, όπως almond, coconut, olive oil & shea butter.
Όσα προϊόντα έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Το μόνο που μου ξέφυγε, προς το παρόν, είναι οι μάσκες προσώπου, αλλά θα τις τσεκάρω λίαν συντόμως. Τα αφρόλουτρα, το σαμπουάν, και οι κρέμες σώματος , είναι φανταστικά προϊόντα, με υπέροχες απαλές μυρωδιές και πολύ αποτελεσματικές ιδιότητες. Με αυτό που έχω ξετρελαθεί, και δεν περνάει μέρα αν δεν πιάσω, είναι οι κρέμες χεριών, με καλέντουλα η πορτοκαλί συσκευασία και με αλόη βέρα η πράσινη. Εγώ έχω από φυσικού μου πολύ απαλά χέρια και δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ κρέμες χεριών για να τα ενυδατώνω, αλλά πραγματικά οι συγκεκριμένες είναι απαραίτητο να υπάρχουν σε κάθε beauty συλλογή, διότι εκτός του ότι ήδη, μετά από τη χρήση δύο-τριών ημερών, τα απαλά μου χέρια έγιναν πιο μαλακά και από βαμβάκι; Από ό,τι μπορεί να φανταστεί ο καθένας ως το πιο απαλό πράγμα, γιατί οι κρέμες αυτές, με τη μοναδική μους-γιαουρτένια υφή τους, με την γρήγορη απορροφητικότητά τους, την άψογη ενυδάτωση που προσφέρουν και με τις απίστευτες έντονες ιδιαίτερες μυρωδιές τους (ώρες ώρες μου ρχεται να φάω την καλέντουλα, no joke), είναι must product. 
Τα προϊόντα της DMB και της Gaia Ethereal Beauty, μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Hondos Center, Galerie De Beaute, σε καταστήματα καλλυντικών και επιλεγμένα φαρμακεία. Σύντομα έρχεται και διαγωνισμός με προϊόντα της Gaia Ethereal Beauty.
Οι σελίδες της εταιρείας:
Θα χαιρόμουν πολύ αν κάνατε like στη σελίδα του Two Girls Share, αν το ακολουθούσατε στο Bloglovin και στο Google+. 
Αυτό ήταν το σημερινό ποστ... Μέχρι το επόμενο.....

   
                                                                        Lots of kisses, 
                                                                             Betty 

Σχόλια

  1. Λατρεύω αυτά τα προϊόντα... Μυρίζουν τόσο υπέροχα!

    Φιλάκια πολλά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ τα λατρεύω!! Απίστευτες μυρωδιές, θέλω να πάρω όλες τις κρέμες σώματος... Φιλιά & thanks for commenting.... :)

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφο και ενδιαφέρον post, θέλω να δοκιμάσω τις μάσκες προσώπου .. Φιλακια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Φαίνονται ενδιαφερουσες οι μασκούλες!! Φιλιάαα

      Διαγραφή
  3. Μόλις έκανα εγγραφή στο blog σου!
    Πολύ αναλυτικό και εμπεριστατωμένο post!
    Δοκιμάζω και εγώ το τελευταίο διάστημα προϊόντα από Ventus αλλά και από Gaia, και έχω κάνει ένα αντίστοιχο post-review που αν θες μπορείς να δεις εδώ=> http://alternativebeautybymaria.blogspot.gr/2015/04/gaia-ventus-review.html

    Μου άρεσαν τα περισσότερα από αυτά που δοκίμασα, αλλά έχω ξεχωρίσει το body butter με sugar cream & pistachio!

    Πολλά φιλιά,
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις