Pharmakeio-store Haul | Messinian Spa


Γεια σας και καλό μήνα! Χαρούμενο Δεκέμβριο εύχομαι και καλό χειμώνα σε όλους!
Σήμερα θα σας δείξω κάποιες αγορές, που έκανα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο http://www.pharmakeio-store.gr. Είχε τις καλύτερες τιμές στα προιόντα, που με ενδιέφεραν να αγοράσω, παρήγγειλα πρώτη φορά από αυτο το φαρμακείο και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.
Έκανα την παραγγελία μου Πέμπτη βράδυ και Δευτέρα πρωί πρωί, το κουτί έφτασε στο σπίτι.
Χωρίς να αναφέρω τίποτα για το blog, μου έστειλαν και πολλά, σχετικά με την παραγγελία μου,  δείγματα, κάτι που το εκτιμώ πάντα.
Πριν αρκετό καιρό, η εταιρεία Messinian Spa μου έστειλε δείγματα κάποιων προιόντων της, τα οποία δοκίμασα σιγά σιγα, τα τελευταία πρόσφατα, από τα οποία έμεινα πολύ ευχαριστημένη και θέλησα να τα πάρω και σε full size. Αυτά που αγόρασα είναι:

Μάσκα μαλλιών - Ρόδι & Δαφνέλαιο 250 mL : Μάσκα μαλλιών με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, με ρόδι και δαφνέλαιο, πρωτεΐνες σιταριού και μελιού, αλόη, σύμπλεγμα βιταμινών και μικροσφαιρίδια βιταμίνης Ε, για βαθιά ενυδάτωση, θρέψη, προστασία, τόνωση και αναζωογόνηση της τρίχας. Ξεμπερδεύει και προσφέρει ελαστικότητα, λάμψη και προστασία από την ψαλίδα.

Μαλακτική κρέμα μαλλιών - Σιτάρι & Μελι 300 mL Μαλακτική κρέμα μαλλιών με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, σιτάρι και μέλι. Εμπλουτισμένη με μετάξι, αλόη και προβιταμίνη Β5 ενδυναμώνει, αναδομεί, τρέφει σε βάθος την τρίχα, διευκολύνει το χτένισμα και μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό (φριζάρισμα). Κατάλληλη για κάθε τύπο μαλλιών.
 Σαμπουάν - Σιτάρι & Μέλι 300 mL : Σαμπουάν καθημερινής χρήσης κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, εκχύλισμα θυμαριού και πρωτεΐνες σιταριού και μελιού. Εμπλουτισμένο με αλόη, μετάξι, προβιταμίνη Β5 και λάδι argan προσφέρει στα μαλλιά καθαριότητα, ενυδάτωση, όγκο και λάμψη.


FREZYDERM Ac-Norm Peeling Gel 50ml : Gel απολέπισης για την αποσυμφόρηση των πόρων και τη λείανση του ακνεϊκού δέρματος. Οι κόκκοι Jojoba που περιέχει έχουν ένα καινοτόμο περίβλημα που τους προσδίδει ένα απόλυτα σφαιρικό σχήμα, έτσι ώστε να μην τραυματίζεται από τις αιχμές των κόκκων ακόμη και το ευαίσθητο ακνεϊκό δέρμα. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό και απομακρύνει το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά την ανάπτυξη μικροβίων και τις επιμολύνσεις του P.Acnes. Η απαλή, δροσερή υφή του αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα, αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας. Μη φαγεσωρογόνο. Δερματολογικά Ελεγμένο. Χωρίς parabens 
Το αγοράζω για δεύτερη φορά, καθώς είναι απαραίτητο για έναν καλό καθαρισμό. 

Τα μαλλιά μου, έχω ξανά αναφέρει ότι είναι βαμμένα, ξανθά και ταλαιπωρούνται. Έχω δοκιμάσει πολλά προιόντα μαλλιών κυρίως μάσκες, conditioner και τα συγκεκριμένα έδωσαν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά, ενυδατωμένα και λαμπερά. 
Τα προιόντα της Messinian Spa ειναι πολύ οικονομικά, έχουν υπέροχες μυρωδιές και φτιάχνονται από αγνά και οργανικά υλικά της ελληνικής γης. Τα βρίσκετε σε φαρμακεία, στα Micros Cosmetics και σε επιλεγμένα καταστήματα, που αανφέρονται στο site της εταιρείας. Επίσης, μπορείτε να κάνετε και παραγγελία ηλεκτρονικά μέσω του facebook profile της Messinian Spa.

Αυτό ήταν το haul - review για σήμερα. Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτή την εταιρεία; Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή μάσκα για ταλαιπωρημένα μαλλιά;


Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό, όλα τα προϊόντα είναι αγορασμένα με δικά μου χρήματα.
                                                                  Lots of kisses, 
                                                                       Betty 

Σχόλια

  1. Με γεια Μπέτυ μου! :) Από Messinian Spa έχω δοκιμάσει μόνο το body butter με ρόδι και το απολεπιστικό για πρόσωπο και σώμα, μου αρέσουν και τα 2 πολύ και μυρίζουν εξαιρετικά!

    Φιλιά πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γεια σου όλα! Υπέροχες επιλογές και τα Messinian Spa υπέροχα γενικότερα! Εμείς θέλουμε τώρα να δοκιμάσουμε τις νέες premium σειρές! Καλή χρονιά! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θελω πολύ να δοκιμάσω αυτά τα προιόντα και το φαρμακείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις