PharmacyDiscount | Skincare Haul


Γεια σας!! Μετά από αρκετό καιρό, επιστρέφω με ένα haul από το γνωστό ηλεκτρονικό φαρμακείο PharmacyDiscount.gr. Δεν είχα ξανά αγοράσει από αυτό το φαρμακείο, αλλά έμεινα αρκετά ευχαριστημένη. Δεν αντιμετώπισα προβλήματα, μόνο ο κούριερ μου άργησε μία μερά την παραγγελία, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το φαρμακείο. Οι τιμές πολύ χαμηλές, σε σχέση με κάποια άλλα και μου έστειλαν και δύο δειγματάκια, χωρίς φυσικά, να αναφέρω κάτι για το blog.
Τα πράγματα που πήρα είναι:

Evdermia Caladerm Mask 30gr: Μάσκα ιδιαίτερα δραστική και αποτελεσματική για τα προβλήματα του λιπαρού δέρματος με τάση ακμής.Περιέχει  ενεργά συστατικά όπως σαλικυλικό οξύ, οξείδιο του ψευδαργύρου, εκχύλισμα του φυτού Canadian Willow herb, θείο, aloe vera, καολίνη, bisabolol, αλλαντοΐνη κ.α. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της σμηγματόρροιας, της υπερκεράτωσης, της φλεγμονής και της ανάπτυξης μικροβίων στο δέρμα, ενώ παράλληλα παρέχει ήπια επουλωτική και αναπλαστική δράση. Τιμή φαρμακείου: 16,07Ε
Αυτή τη μάσκα μου την πρότεινε πριν πολλά χρόνια η δερματολόγος μου, είναι άμεσα αποτελεσματική, αν έχετε πολλή λιπαρότητα και ακμή. Επίσης, βοηθάει πολύ με τους πόρους, καθώς τους κάνει λιγότερο ορατούς. Μπορείτε να την αφήσετε από μισή ώρα, μέχρι ολόκληρο το βράδυ. Απλά καταπληκτική. 

LA ROCHE POSAY EFFACLAR GEL 400ml: Το effaclar ζελ καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χάρη στα καθαριστικά του στοιχεία που έχουν επιλεγεί για να σέβονται την ευαίσθητη επιδερμίδα. Απομακρύνει τα ξένα σώματα και το πλεονάζον σμήγμα, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και δροσερή. Περιέχει το καταπραϋντικό, αντι-ερεθιστικό ιαματικό νερό roche-posay – ph 5.5 – χωρίς σαπούνι – χωρίς οινόπνευμα – χωρίς χρωστικές – χωρίς paraben. Τιμή φαρμακείου: 10,61Ε. Το τζελ αυτό μου το πρότεινε, επίσης, δερματολόγος, είναι κατάλληλο για χρήση με θεραπευτική αγωγή για την ακμή, γιατί δεν περιέχει οινόπνευμα και άλλα, όπως βλέπετε πάνω και δεν ερεθίζει το ταλαιπωρημένο ακνεικό δέρμα. Είναι πολύ οικονομικό για την ποσότητά του, 400 ml, θα μου πάει κάνενα χρόνο.


FREZYDERM AC NORM HYDRA SCREEN SPF 15 50ML: Ενυδατική, αντηλιακή, κρέμα για το ακνεϊκό, λιπαρό δέρμα. Ενυδατώνει σε βάθος, παρέχει αντηλιακή προστασία χάρη στο δείκτη SPF 15 ενώ παράλληλα προστατεύει την επιδερμίδα από τους περιβαλλοντικούς ρύπους. Έχει λεπτόρρευστη, μη λιπαρή υφή και είναι κατάλληλη σε περιόδους χαμηλής ηλιοφάνειας. Το προϊόν μπορεί να εφαρμοστεί και πάνω από την κρέμα θεραπείας για την αντιμετώπιση της ακμής.  Μη φαγεσωρογόνο. Δερματολογικά Ελεγμένο. Χωρίς parabens. 50ml Τιμή φαρμακείου:13,89Ε. Είχα δοκιμάσει δείγμα αυτού του αντηλιακού, και μου είχε αρέσει, διότι έβγαινε ματ το αποτέλεσμα, αλλά δεν ξέρω γιατί, καμία σχέση το fullsize με το δείγμα, βγάζει λιπαρότητα.

KORRES MASK Cranberry μάσκα άμεσης σύσφιγξης 18ml: Πλούσια μάσκα προσώπου με εκχύλισμα κράνμπερυ που προσφέρει άμεση σύσφιγξη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα.
Ιδιαίτερα πλούσια σε εκχύλισμα κράνμπερυ προσφέρει άμεση σύσφιγξη, ενυδάτωση, λείανση και αίσθηση lifting μετά την πρώτη εφαρμογή. Τιμή φαρμακείου: 2,59Ε. Την αγόρασα για τη μαμά μου, αλλά έκανα το λάθος να τη δοκιμάσω μία φορά κι εγώ, και λάθος, γιατί βγάζει πολλήηη λιπαρότητα και αν έχετε ακμή, την ξυπνάει.


APIVITA EXPRESS GOLD ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΛΤΟ 2x8ml: Express Gold μάσκα σύσφιγξης και ανάπλασης με βασιλικό πολτό 2x8ml. 97% ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ. Τιμή φαρμακείου: 3,71 Ε.

Μου έστειλαν και δύο δείγματα, μιας αντηλιακής κρέμας Bioderma και ενός serum για πρόσωπο και μάτια της Panthenol.

Το ποστ ήταν ενημερωτικό και όχι διαφημιστικό.
Αυτό ήταν το σημερινό haul! Εσείς τί αγοράσατε πρόσφατα;
Τα λέμε σύντομα...

                                                                 Lots of kisses,
                                                                     Betty

Σχόλια

  1. Την μασκα της Caladerm την υπεραγαπω, ειναι η καλυτερη μασκα για λιπαροτητα και ακμη. Πολυ ωραιες οι αγορες σου, με γεια σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ την αγαπώ, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Σε ευχαριστώ πολύ!! :)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις