Lancome Hypnôse Drama Mascara & Estée Lauder Double Wear Concealer



Καλησπέρα και καλό Ιούλιο σε όλες και όλους!!
Σε αυτό το post θα σας μιλήσω για δύο high end προιόντα, την Hypnôse Drama Mascara της Lancome και το Double Wear Concealer της Estee Lauder.

Έχω αγοράσει ξανά μάσκαρα της Lancome, την Doll Eyes και είχα μείνει αρκετά ευχαριστημένη. Αυτή τη φορά πήρα τη συγκεκριμένη, γιατί την είχα δοκιμάσει σε δειγματάκι. Η Hypnose Drama χαρίζει πλούσιο όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες. Περιέχει προβιταμίνη Β5 που θρέφει σε βάθος τις βλεφαρίδες ενώ το ειδικά σχεδιασμένο του βουρτσάκι με καμπύλη S-shaped περνάει πάνω και από την πιο κοντή βλεφαρίδα και την περνάει με χρώμα από την ρίζα έως την άκρη. Θέλει λίγη δουλειά για να πετύχετε ένα πιο έντονο αποτέλεσμα αλλά κατά τ' άλλα είναι μια καλή μάσκαρα. Κοστίζει γύρω στα 34€.
Το Double Wear Concealer είναι το κονσίλερ της διάσημης σειράς της Estee Lauder, Double Wear. Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν το Maximum Cover (δείτε review) αυτής της σειράς, το κανονικό μόνο σε δείγμα και δεν είχα ενθουσιαστεί ιδιαίτερα. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι δίνει αψεγάδιαστη εμφάνιση για 15 ώρες και άνετη αίσθηση χωρίς να δημιουργεί ξηρότηρα. Είναι ένα πολύ σταθερό κονσίλερ με αναλλοίωτο χρώμα, παραμένει πολλές ώρες, δεν κάθεται στις γραμμές, αλλά επειδή είναι πολύ σταθερό, πρέπει να το απλώσετε γρήγορα και με προσεκτικές κινήσεις, αλλιώς δε θα μπορείτε να το δουλέψετε και θα μείνει εκεί που το εφαρμόσατε. Δεν επηρεάζεται απο τον ιδρώτα ή απο συνθήκες υγρασίας. Έχει απλικατέρ-βουρτσάκι ακριβείας και μη λιπαρή σύνθεση. Είναι από τα καλύτερα κονσίλερ που έχω δοκιμάσει, καλύπτει πολύ καλά και μαύρους κύκλους και σπυράκια και ατέλειες. Κοστίζει 28,90 €.
Αυτό ήταν το σημερινό post. Έχετε δοκιμάσει αυτή τη μάσκαρα ή το κονσίλερ; Αν ναι, πώς σας φάνηκαν; Ποια μάσκαρα και κονσίλερ χρησιμοποιείτε αυτό το διάστημα; Πείτε μου στα σχόλια...!
Τα λέμε σύντομα...

                                                                 Lots of kisses,
                                                                     Betty

Σχόλια

  1. Την μασκαρα την έχω αγοράσει και εγώ ειναι πολύ καλή. irenesworld.squarespace.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήγα προχθές στα Hondos με σκοπό να αγοράσω το double wear concealer, η πωλήτρια μου άπλωσε μετά βίας μια σταγονίτσα στο χέρι. Πήγα μετά στο σταντ της MAC και ο make up artist μου έκανε κανονική εφαρμογή με καθαρό πινέλο στο πρόσωπο. Και φυσικά πήρα το MAC. Σίγουρα θέλω κάποια στιγμή να το δοκιμάσω αλλά αυτό το υφάκι στις περισσότερες πωλήτριες στις εταιρίες επιλεκτικής πραγματικά με αποθαρρύνει από το να αγοράσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις