Kiko Unmeasurable Length Mascara - Review



Καλησπέρα!! Έχω πολύ καιρό  να γράψω μια καινούργια ανάρτηση και μου έχει λείψει πολύ!! Έχω πολλά πράγματα να σας δείξω και ανυπομονώ...

Σήμερα θα σας μιλήσω για την Unmeasurable Length Mascara από την ιταλική εταιρεία KIKO. Είναι μία πολύ καλή εταιρεία, με καταπληκτικά, οικονομικά και ποιοτικά προιόντα.

Η Unmeasurable Length Mascara έχει ένα πολύ ιδιαίτερο βουρτσάκι ,που δεν το συναντάμε συχνά σε όλες τις εταιρείες. Υπόσχεται μακριές και διαχωρισμένες βλεφαρίδες. Η υφή της δεν δημιουργεί κόμπους και μπορείτε να χτίσετε το αποτέλεσμα. Η φόρμουλά της είναι ενισχυμένη με ποικιλία φυτικών κεριών, που προστετεύουν τις βλεφαρίδες και προσθέτουν κρεμώδη υφή. 




   Το καινοτόμο βουρτσάκι από ελαστομερές διαθέτει πέντε σφαίρες και έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την KIKO. Λαμβάνει και κατανέμει ομοιόμορφα την ποσότητα του προιόντος. Τα κενά μεταξύ των σφαιρών μαζεύουν την μάσκαρα, η οποία απελευθερώνεται σταδιακά. Οι τρίχες πιάνουν τις βλεφαρίδες και τις βάφουν, δημιουργώντας το αποτέλεσμα του μήκους.



Η Unmeasurable Length Mascara περιέχει 11 mL και κοστίζει στο site 9.95 Ευρώ.



Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη και θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλες μάσκαρα από την KIKO.





Αυτά για σήμερα!! Τα λέμε σύντομα...

                                                                 Lots of kisses,
                                                                     Betty

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις