Mac Snowball Collection - Holiday 2017 (Swatches)


Γεια σας!! Ελπίζω να περάσατε τέλεια στις γιορτές και να έχετε μια  υπέροχη χρονιά. Στο σημερινό ποστ, θα σας δείξω τι επέλεξα να αγοράσω από την χριστουγεννιάτικη συλλογή της Mac. Ναι ξέρω, έχω καθυστερήσει αρκετά, καθώς τα προιόντα κυκλοφορησαν το Νοέμβριο, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η φετινή κολεξιόν ήταν υπέροχη, πολύ πλούσια σε ποικιλία, με πολύ όμορφες και εντυπωσιακές συσκευασίες. Πραγματικά, δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω. 

Επέλεξα τελικά να αγοράσω το MAC Snow Ball Lip Bag in Nude, που αποτελείται από ένα πανέμορφο ροζ τσαντάκι και περιέχει 3 προιόντα χειλιών, ένα κραγιόν (Sending Love - Cremesheen finish - ροζ nude), ένα lipglass (Iced Dream - ροζ nude με ροζ και χρυσό γκλίτερ) και ένα μολύβι (Pro Longwear Lip Pencil - Double time - καφέ ροζ).


Το δεύτερο σετ που αγόρασα είναι το Mac Snow Ball Lipstick Mini Kit in Rose (online exclusive), όπου αυτή η απόχρωση υπήρχε μόνο στο eshop. Περιλάμβανε ένα μικρό ασημί τσαντάκι με παγιέτες και 3 κραγιόν σε μίνι μέγεθος (Matte lipsticks, Whirl - καφέ, Charlotte - κόκκινο βαθύ του κρασιού, Supersmooch - μπορντό καφέ). Το Supersmooch είναι πολύ κοντά στο Diva, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και το Charlotte στο Mac Red. Όλα τα κραγιόν είναι ματ. 



Αυτές ήταν οι επιλογές μου από τη χριστουγεννιάτικη συλλογή της Mac. 
Εσείς τι διαλέξατε από τη Snowball Collection;




Τα λέμε σύντομα...


                                                                 Lots of kisses,
                                                                     Betty

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις