Μικρό γιορτινό haul! (Make-up and SkinCare)

Γεια σας κορίτσια μου!! Μπήκε ο καινούργιος χρόνος!!
Να σας ευχηθώ καλή χρονιά, χρόνια πολλά και χαρούμενα, με υγεία πάνω απ' όλα, πολλή λάμψη, glitter,  και αγαπημένα πρόσωπα στο πλάι σας!! 




Στο πρώτο ποστ για το 2013 θα σας δείξω κάποια πραγματάκια που αγόρασα μέσα στις γιορτές. Δεν είναι πάρα πολλά γιατί είχα κάνει μια παραγγελία απο beauty joint , αρκετά μεγάλη, πριν τα Χριστούγεννα και έτσι συγκρατήθηκα λίγο. ;)
Καταρχάς, πέρασα απο το αγαπημένο μου κατάστημα της NYX, που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έφτασαν καινούργια lipgloss, τα Brush On Gloss, και είναι αρκετά γυαλιστερά!
Πήρα 2, το Whip Cream, που είναι ένα μπεζ- ροζ περλέ χρώμα, μυρίζει πολύ όμορφα, και το δεύτερο δεν είμαι σίγουρη πώς λέγεται, θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω, είναι διαφανές και έχει αρκετά μεγάλα glitter μέσα..Το βουρτσάκι τους θυμίζει πολύ των Dazzleglass της Mac................





Ήθελα να δοκιμάσω ένα υγρό eye-liner της L'oreal, επειδή είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για κάποιο στο youtube. Πήγα λοιπόν στα Galerie de Beauté και πήρα το Super Liner Duo. Τυχαία το επέλεξα να σας πω γιατί είχε και ένα άλλο που έμοιαζε πολύ. Αυτό έχει ένα πινελάκι που βοηθάει στο να πετύχεις και λεπτή και πιο παχιά γραμμούλα. Είναι αρκετά μαύρο και κρατάει πολύ, δε φεύγει καθόλου, είναι πολύ σταθερό. Το μειονέκτημά του είναι ότι είναι λίγο τσιμπημένο στην τιμή θεωρώ, 16-17 Euro, αρκετά για eye-liner.



Τώρα θα σας δείξω τα προιόντα που πήρα για τη φροντίδα της επιδερμίδας μου. 
Αγόρασα το περιβόητο και διάσημο νεράκι, όπως το λέω, της Bioderma. Ήθελα πολύ να το δοκιμάσω γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα. To Sensibio H2O micelle solution είναι ένα διάλυμα καθαρισμού για ευαίσθητα δέρματα. Καθαρίζει και μάτια και πρόσωπο, κάτι που θεωρώ πολύ καλό γιατί δεν είναι χαρακτηριστικό όλων των παρόμοιων προιόντων. Αν και είναι για ξηρά πιο πολύ δέρματα, ταιριάζει και στην δική μου λιπαρή επιδερμίδα και την αφήνει πολύ στεγνή μετά την εφαρμογή. Δίνει ένα αίσθημα καθαριότητας και φρεσκάδας. Μυρίζει βέβαια λίγο σαν φάρμακο αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα. Το βρήκα σε προσφορά,από 17,40 Ε στα 13,90 Ε τα 250 mL. Δεν έχω ολοκηρωμένη άποψη γιατί δεν έχει πολύ καιρό που το χρησιμοποιώ, αλλά θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω και αυτό που είναι για λιπαρές - ακνεικές επιδερμίδες.


Το αγαπημένο μου gel καθαρισμού προσώπου ειναι το Gel Moussant Keracnyl της Ducray. Μου το έχει συστήσει η δερματολόγος μου, είναι το καλύτερο καθαριστικό που έχω δοκιμάσει ως τώρα και μόλις μου τελειώνει σπεύδω να το ξαναγοράσω. Είναι κατάλληλο για λιπαρές - ακνεικές επιδερμίδες, αφήνει ματ αποτέλεσμα και βοηθάει πολύ στην ακμή. Επίσης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στο σώμα. Κοστίζει γύρω στα 11-12 Euro.




Τέλος, πήρα την EffacLar Duo της La Roche-Posay, γιατί επίσης είχα ακούσει ότι έχει πολύ θετικά αποτελέσματα. Ελαφριά κρέμα για χρήση πρωί και βράδυ που βοηθάει στα σπυράκια και μειώνει τα μαύρα στίγματα. Δεν ξέρω ακόμη αν μου κάνει καλό πάντως δεν αφήνει λιπαρότητα και δεν μου δημιούργησε κάποιο ξέσπασμα στο πρόσωπο. 
 

Αυτά είχα να σας πω κορίτσια μου. Ελπίζω να σας άρεσε το ποστ και να το βρήκατε χρήσιμο. Πείτε μου σας παρακαλώ αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προιόντα για το δέρμα από τα παραπάνω και αν σας βοήθησε σε λιπαρότητα και ακμή. Θα χαιρόμουν πολύ αν μου προτείνατε κάποιο προιόν με το οποίο να παρατηρήσατε διαφορά στο δικό σας δέρμα. 


                                                                  Lots of kisses,
                                                                     Betty

Σχόλια

  1. Καλησπέρα κορίτσια!Κατ'αρχας να σας συγχαρώ για το blog σας!Μολις το ανακάλυψα και διάβασα ολα τα post σας μονομιάς...
    Εχω χρησιμοποιήσει το sensibio H2O και δεν έμεινα ικανοποιημένη. Εχω αρκετα λιπαρό δέρμα και μετά χρησιμοποιούσα και το gel καθαρισμου της Avene για νοιώσω οτι καθάρισε το δέρμα μου. Ισως φταίει οτι έχω λιπαρό δέρμα!!
    Την κρέμα της LaRoche την χρησιμοποιούσα όταν είχα πρόβλημα ακμής γιατί μου την είχε συστήσι η δερματολογος και είναι φοβερή!Πολύ ελαφριά!

    http://zaninas.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και χαίρομαι που σου αρέσει το blog μας! Μόλις επισκέφθηκα και το δικό σου και απ' ότι είδα είστε και εσείς 2 σαν εμάς, έτσι ? Και εγώ έχω λιπαρό δέρμα, δεν το χρησιμοποιώ το sensibio πολύ καιρό, δεν έχω ακόμη ολοκληρωμένη γνώμη. Η κρέμα καλή μου φαίνεται..Θα δείξει ο καιρός! :) Betty

      Διαγραφή
  2. Είχα ξανακούσει για το νεράκι από Bioderma!
    Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον,αν & μου κάνει κάτι αυτό που είπες ότι μυρίζει σαν φάρμακο..!

    Σας tagαρα! :D
    http://thewillbyds.blogspot.gr/2013/01/beauty-tag-d.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το νεράκι είναι πολύ καλό, ξεβάφει πανεύκολα τα μάτια και κάνει καλό στο δέρμα. Αλλά ναι μυρίζει λίγο σαν φάρμακο. Αχ Δέσποινα μου ευχαριστούμε, θα προσπαθήσω να κάνω τα tags μάλλον μετά την εξεταστική. ΥΓ: Γιατί με έγραψες ως Δέσποινα και όχι ως Μπέτυ? χαχα φιλιά - Μπέτυ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις