Review: Bourjois 123 Perfect foundation

Γεια σας!! Σήμερα θα μιλήσουμε για το 123 Perfect foundation της Bourjois από το haul που σας έδειξα πριν λίγο καιρό από το Life & Looks. Το 123 Perfect είναι ένα foundation , το οποίο περιέχει τρία διορθωτικά pigments ή χρώματα που βοηθούν στο να δημιουργηθεί ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Περιέχει κίτρινο χρώμα, που βοηθάει στην κάλυψη των μαύρων κύκλων, μωβ χρώμα, που είναι κατά  της θαμπάδας της επιδερμίδας και πράσινο, που είναι κατά της ερυθρότητας.
Δίνει πολύ καλή κάλυψη και το σημαντικότερο.... Δεν χρειάζεται πούδρα! Ναι καλά διαβάσατε...Όσες έχετε αρκετή λιπαρότητα με καταλαβαίνετε.... Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που όσο να ναι λίγη πούδρα όλες την αναζητούν, με αυτό το foundation λύνετε αυτό το δύσκολο πρόβλημα. Για τουλάχιστον τέσσερις ώρες θα μείνει η λιπαρότητα μακριά. Δοκιμάστε το και πείτε μου. Προσδίδει ομοιόμορφο αποτέλεσμα και χρώμα στην επιδερμίδα, μόλις στεγνώσει γίνεται ένα με το δέρμα. Η κάλυψη έχει διάρκεια και το φυσικό ματ αποτέλεσμα που δίνει, διαρκεί. Δεν έχει καθόλου λιπαρή υφή, είναι πολύ ρευστό, σαν νερό. Εγώ έχω την πιο ανοιχτή απόχρωση, τη No 51 Light Vanilla. Τα μόνα μειονεκτήματα είναι ότι μπορεί να κάτσει λίγο σε κάποιες λεπτές γραμμές του προσώπου και δεν έχει τόσο υπέροχη μυρωδιά. Στην αρχή με ενόχλησε λίγο, μετά όμως τη συνήθισα και μου είναι αδιάφορη.
Το βρίσκετε στα Hondos σε αρκετά ψηλότερη τιμή απ' ότι το βρήκα εγώ στο Life & Looks στα €12.52.
Το ποστ δεν είναι διαφημιστικό.
Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο το review. Θα τα πούμε σύντομα σε επόμενη ανάρτηση...

                                                                 Lots of kisses, 
                                                                     Betty 

Σχόλια

  1. μμ θα το εχω στα υποψην μου μιας και απο λιπαρότητα..έχω θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδιαφέρον φαίνεται!! Θα το δοκιμάσω σίγουρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θελω να το δοκιμασω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα με βολεψει στο θεμα της καλυψης...μαλλον θα ζητησω καποιο δειγματακι..(αν μου δωσουν.χαχα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω θα σε καλύπτει, αλλιώς χρησιμοποίησε concealer ή camouflage όπου το χρειάζεσαι και θα είσαι οκ. Τώρα για δείγμα αμφιβάλλω, είναι περίεργες οι πωλήτριες και όχι πολύ εξυπηρετικές, κάθονται και συνεχώς πάνω από το κεφάλι σου... Ενώ έπρεπε κανονικά να παίρνουμε λίγο από το τεστερ και να δοκιμάζουμε, δεν λέω όλο το τεστερ, αλλά λιγάκι...Good luck :)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις